Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Кубок ректора з футболу 2023

Кубок ректора з футболу 2023

   Радіємо відновленню ще однієї традиції в нашому університеті – проведенню щорічних змагань з футзалу на Кубок ректора університету.

   Протягом жовтня команди факультетів змагалися за можливість вийти у фінал. І ось цей момент настав. 24 жовтня 2023 року на футбольному майданчику у спорткомплексі УДУ імені Михайла Драгоманова розігралась запекла боротьба: філологи змагались з істориками за першість і перемогли з беззаперечним рахунком 7:2.

futbol 1

futbol 2

futbol 3

futbol 3a

futbol 3b

Кубок переможця вручив ректор університету академік Віктор Андрущенко, привітавши з перемогою, зауваживши важливість спорту для молодої людини та особливе місце футболу у його особистому житті.

futbol 4

Відомий український футболіст, заслужений тренер України, завідувач кафедри футболу УДУ імені Михайла Драгоманова Олексій Михайличенко нагородив медалями обидві команди.

futbol 5

futbol 5 2

За сприяння Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України студенти обох команд отримали м’ячі для наступних тренувань та покращення своєї майстерності. Крім того, переможцям вручили Сертифікат на спортивну екіпіровку.

futbol 6

Дякуємо командам за якісну гру, що подарувала потужний заряд емоцій усім вболівальникам, які на трибунах підтримували свої команди. А гравцям бажаємо успіхів і новим перемог на усіх рівнях!

futbol 7

futbol 8

Пресслужба університету