Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Кубок ректора з боулінгу 2023

Кубок ректора з боулінгу 2023

    5 жовтня 2023 року за ініціативи Профкому студентів і аспірантів, підтримки Студентського парламенту та за сприяння ректора університету, академіка Віктора Андрущенка було проведено традиційний Кубок ректора з боулінгу.

    Відкрив захід та передав вітання від ректора університету проректор з наукової роботи професор Григорій Торбін, який побажав усім командам успіху та перемоги.

    Ректор університету академік Віктор Андрущенко завжди підкреслює, що одним із важливих принципів Драгоманівського університету є пропагування здорового способу життя, тож проводити змагання з різних видів спорту на Кубок ректора серед студентів є вже традиційною практикою.

   bouling 1

bouling 2

bouling 3

   Загалом у змаганнях взяло участь 15 команд: 13 команд з різних факультетів, команда Студентського парламенту "Думай сам" та "Друзі", до якої увійшли члени ректорату та декани факультетів, директори інститутів.

   Перемогу здобули:

І місце – «Екіпаж» факультету технологій та дизайну

bouling 4

ІІ місце – «Кліо» історичного факультету

bouling 5

ІІІ місце – «Профіки» факультету фізичного виховання, спорту та здоров'я.

bouling 6

   Кращими гравцями студентка факультету спеціальної та інклюзивної освіти Єлизавета Горун та студент педагогічного факультету Олександр Вільчинський.

bouling 7

bouling 8

   Щира вдячність організаторам за проведений захід. Цікаве дозвілля для студентів таке ж необхідне, як і навчання.

   Та, безсумнівно, захід не відбувся б без наших мужніх дівчат і хлопців, які обороняють нашу країну, – Збройних Сил України.

Пресслужба університету