Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / «Під твоєю покровою, Богородице»

«Під твоєю покровою, Богородице»

   До Дня захисників та Захисниць України та свята Покрова Богородиці 1 жовтня 2023 року факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського (декан – Василь Федоришин) спільно з ВГО Асоціація «Афганці Чорнобиля» (очільник – Олександр Реєнт) провів у Патріаршому соборі УГКЦ концерт «Під твоєю покровою, Богородице».

  Вітання від ректора університету Віктора Андрущенка передав проректор з наукової роботи Григорій Торбін, підкресливши вагомість підтримки (і духовної зокрема) військових, цивільних громадян, молоді у складний для нашої країни час.

koncert 1

   На концерт завітали студенти, викладачі, декани різних факультетів та їх заступники. Кияни та гості міста також мали можливість доєднатися до заходу та поринути в атмосферу академічного камерного концерту.

    Почесними гостями заходу стали військові, які передали підписаний прапор України колективу УДУ імені Михайла Драгоманова. На ректораті його було вручено ректору Віктору Андрущенку та передано до музею університету.

   У концертній програмі взяли участь хори факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського: Хор регентів, Змішаний хор "Дзвін", Хор "Намистинки"-"Либідь" та Хор "Мелодія сходу", Бароковий аматорський хор "Б.А.Х.", Жіночий хор "Павана", Народний хор "Червона калина", Жіночий ансамбль "Red sound", а також Симфонічний оркестр факультету, народні артисти Володимир Гришко, Зеновій Корінець, Сергій Магера, Віктор Тіткін, Володимир Шейко, студенти та викладачі факультету.

   Якщо ж ви не змогли відвідати концерт вживу, маєте можливість переглянути відео >>> https://www.youtube.com/live/xpBuj11BAS0?si=XjoPxSoyg4yUThYm

koncert 2

Пресслужба університету