Дорогі драгоманівці! Сьогодні ми відзначаємо 33-тю річницю НЕЗАЛЕЖНОСТІ нашої держави.

  Цей день має особливе значення, цінність і сенс для кожного з нас. Понад 10 років війни з російським агресором, 913 днів від повномасштабного вторгнення рф на територію України, щоденні обстріли, бомбардування, тривоги, біль, смерть. Ми щодня це переживаємо. Ми щодня з цим живемо. Та очікування росіян не справдилось. Українці не зламались, не схилились і не здались! Ми захищаємо і відвойовуємо. Наш дух загартований у столітніх боях за нашу незалежність з московським ворогом, у якій би формі він не крився.

    Відповідно наказу «Про початок 2024/2025 навчального року та зміни графіка освітнього процесу» № 348 від 09 серпня 2024 р. 2024/2025 навчальний рік розпочинається 30 серпня 2024 року за знаменником в умовах очного навчання з максимальним (3-х змінним) використанням аудиторного фонду навчальних корпусів згідно затверджених розкладів.

   У теплі місяці навчального року (до початку опалювального сезону) буде здійснюватися очний формат теоретичного навчання з дотриманням заходів безпеки та правил перебування в укриттях. За необхідності буде продовжено навчальні заняття та проведення заліково-екзаменаційної сесії за змішаним та дистанційним форматом навчання.

  У холодні місяці навчального року планується проведення практичної підготовки, ліквідація академічної заборгованості, складання академічної різниці, виконання індивідуальних завдань з підготовки курсових робіт, бакалаврських та магістерських робіт.

Навчально-методичний центр університету

Від 1 липня 2024 року почався важливий етап вступної кампанії – реєстрація електронних кабінетів.

Для подання заяв в електронній формі вступник реєструє особистий електронний кабінет в ЄДЕБО за покликанням  https://vstup.edbo.gov.ua/

 

    У межах  співпраці Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та громадської організації «Відродження України 2022», за фінансової підтримки Офісу Ради Європи в Україні заплановано організацію та проведення правопросвітницьких онлайн-заходів для осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України.

   Отож ВПО запрошують на онлайн-заходи, де представники різних міністерств і Офісу Омбудсмана нададуть відповіді на всі питання які у вас виникають, починаючи від виплати допомоги на проживання, вступу дітей до закладів освіти, постановки на квартирний облік, закінчуючи компенсацією за пошкоджене або зруйноване майно.

   У межах міжнародного франко-українського театрального проєкту «Ми, Європа, бенкет народів» між компанією ACTOPUS, компанією Roland Auzet, Кампусом Кондорсе та Народним студентським театром «Вавилон» Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбудеться прем'єра нової вистави.

25, 26 травня 2024 року о 18:00 вистава відбудеться у Києві (Центр художньої та технічної творчості «Печерськ», вхід вільний) та 6 червня 2024 року в Парижі (театр Конкорд). Цей захід стане потужним європейським криком, зверненням до світу у виконанні молодих акторів та акторок.

    Вітаємо! Вступники на бакалаврат отримали омріяні рекомендації на бюджет!

   Отож, якщо ти в електронному кабінеті отримав «Рекомендовано (бюджет)», маєш пам'ятати, що для зарахування потрібно до 18-ї години 8 серпня:

1) онлайн в електронному кабінеті або особисто в закладі освіти підтвердити вибір місця навчання;
2) виконати вимоги до зарахування (онлайн або офлайн надати копії необхідних документів);
3) укласти договір про навчання між закладом освіти та вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

    Шановні драгоманівці! Запрошуємо долучитися до заходів ТИЖНЯ НАУКИ в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова!

    Програма звітно-наукової конференції викладачів, аспірантів і докторантів УДУ імені Михайла Драгоманова за підсумками наукових досліджень 2023 року «Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету» доступна за покликанням (програма загальноуніверситетського пленарного засідання та програми факультетських пленарних і секційних засідань).

 

Сторінка 1 із 11