З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини

Від 1 липня 2024 року почався важливий етап вступної кампанії – реєстрація електронних кабінетів.

Для подання заяв в електронній формі вступник реєструє особистий електронний кабінет в ЄДЕБО за покликанням  https://vstup.edbo.gov.ua/

 

    Колектив УДУ імені Михайла Драгоманова з глибоким сумом повідомляє, що 1 липня 2024 р. на 61-му році життя відійшла у засвіти кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов за професійним спрямуванням Давиденко Вікторія Іванівна.

   З глибоким сумом повідомляємо, що на 65 році життя помер доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри експериментальної і теоретичної фізики та астрономії Володимир Дмитрович Сиротюк.

   З 1991 до 1992 року обіймав посаду асистента кафедри методики фізики, з 1992 до 2000 року – посаду старшого викладача. З 2000 до 2001 року і з 2004 до 2006 року – доцент кафедри, з 2006 року  по 2019 рік – завідувач кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії. Відмінник освіти України. Довгий час був вченим секретарем та членом спеціалізованих вчених рад в університеті, головним редактором журналу «Фізика та астрономія в школі» та «Наукового часопису» НПУ імені М.П. Драгоманова.

27 червня 2024 року відбулось засідання Вченої ради університету.

Відкрив засідання голова Вченої ради, ректор університету Віктор Андрущенко, озвучивши ті знакові події, що відбулися протягом червня, та відзначивши найбільш активні факультети та інститути.

 

   Поема «NOUS L`EUROPE BANQUET DES PEUPLES», а потім і однойменна п’єса сучасного французького письменника Лорана Годе була написана у 2019 році. В тому ж році на Авінйонському фестивалі режисер Ролан Озе поставив виставу. З початком повномасштабної війни в Україні митці вирішили, що цей матеріал варто використати для роботи з українським аматорським колективом. Вибір Ролана Озе зупинився на трупі Народного студентського театру «Вавилон» Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.

    Колектив Українського державного університету імені Михайла Драгоманова з глибоким сумом усвідомлює, що український соціум поніс непоправну втрату. Відійшов у засвіти Євгеній Вікторович Імас, професор, доктор економічних наук, ректор і президент Національного університету фізичного виховання і спорту України, президент Спортивної студентської спілки України, голова Комісії НОК України «Сталий розвиток та спадщина у спорті», заслужений економіст України, Почесний академік Національної академії педагогічних наук України, повний кавалер Ордена «За заслуги».

  З нагоди відзначення 190-ї річниці Українського державного університету імені Михайла Драгоманова та 50-ї річниці Навчально-наукового інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації 20-21 червня 2024 року було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Світові освітні тренди: навчання впродовж життя в інформаційному суспільстві» у змішаному форматі за шістьма тематичними напрямами.

Дочірні категорії

Сторінка 1 із 41