Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Виставка «Сучасна освіта очима молоді»

Виставка «Сучасна освіта очима молоді»

   Протягом попереднього тижня в артпросторі SKLO проходила виставка «Сучасна освіта очима молоді», організована Центром гуманітарної та молодіжної політики, Студентським парламентом університету за підтримки ректора університету, академіка Віктора Андрущенка.

   Світлини на плакатах, які підготували студенти, демонстрували, якою у ці нелегкі часи є освіта. Втрачене дитинство для українських дітлахів, втрата друзів-одногрупників, які на передовій захищали нас від російських окупантів, навчання в укриттях під час тривог, дистанційне навчання під час блекаутів, останній дзвоник біля зруйнованої російськими ракетами школи... Зафіксована мить на роки для майбутніх поколінь.

 

osvita 1

osvita 2 osvita 3 osvita 4

osvita 5 osvita 6  osvita 7

Студенти розповідають: «Головна лінія експозиції — це освіта як світло надії, незламний щит і водночас фундамент, на якому будується майбутнє країни. Кожна представлена робота відображає глибину розуміння молоддю ролі освіти у формуванні стійкості нації, її прагнення до свободи та кращого майбутнього. Виставка стала місцем єднання поколінь, де досвід освітян зустрівся з креативністю і завзяттям студентів, прокладаючи шлях до нових звершень».

osvita 9

   Відкрили виставку напередодні Дня працівників освіти. На початку заходу ректор університету Віктор Андрущенко привітав освітян з прийдешнім святом та наголосив на важливості освіти під час війни та нелегкої роботи вчителів і викладачів у цей час.

osvita 10

osvita 11а

Модерувала захід очільниця Центру гуманітарної та молодіжної політики — Таміла Новіцька.

osvita 12а

   Для гостей виставки прозвучали музичні композиції у виконанні народних артистів України, маестро Володимира Гришка та професора університету Зиновія Корінця; голови Студентського парламенту університету Дар'ї Жукової, керівника студії естрадного вокалу Центру гуманітарної та молодіжної політики університету Клаудії Колосовської, студентів факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Каріни Варфоломєєвої та Романа Корчевського.

osvita 13

osvita 14

osvita 15а

osvita 16а

osvita 17а

   Студенти висловили вдячність усім, хто відвідав виставку, та наголосили на підтримці Збройних сил України, бо лише спільними зусиллями та вірою в краще ми зможемо наблизити нашу перемогу!

osvita 20а

osvita 12б

osvita 15

osvita 18

osvita 19а

osvita 21

Пресслужба університету