Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Українська молодь має ПРАВО на життя

Українська молодь має ПРАВО на життя

   11 жовтня 2024 року в УДУ імені Михайла Драгоманова відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і призерів II Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

   Конкурс організовано Навчально-науковим інститутом права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова впродовж березня-вересня 2024 року за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та стратегічних комунікацій України, сприяння партнерів і спонсорів.

 

 

pravo 1

pravo 2

pravo 3

   На урочистості завітали ректор університету Віктор Андрущенко, проректори Григорій Торбін, Роман Вернидуб, Ростислав Драпушко, Володимир Лавриненко, а також декани факультетів, директори інститутів, керівники відділів, викладачі, студенти, призери та їхні батьки і керівники.

pravo 4f

   Вітаючи переможців і призерів конкурсу, виступив ректор Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, член-кореспондент НАН України, академік НАПН України, доктор філософських наук, професор Віктор Андрущенко. У зверненні до конкурсантів він зазначив: «Участь у цьому конкурсі – це ваша можливість висловити свою активну громадянську позицію. Розуміння цінності та важливості прав людини в умовах сьогодення важливі як ніколи».

pravo 4

  З вітальними словами до призерів і переможців конкурсу звернулася заступник начальника управління-начальник відділу підтримки молодіжних та дитячих громадських об'єднань Міністерства молоді та спорту України Лілія Шкира, президент видавничої організації "Юрінком Інтер", шеф-редактор загальнонаціональної правової газети "Юридичний вісник України", доктор юридичних наук, професор Академії адвокатури України Віктор Ковальський, кандидатка педагогічних наук, експертка сфери освіти, науки та інновацій, керівниця комунікацій ГО "Трініті хаб", казкарка, поетеса, амбасадорка благодійної акції "Українським дітям - українську книгу" Наталія Бовтрук, проректор з науково-педагогічної роботи УДУ імені Михайла Драгоманова Ростислав Драпушко.

pravo 5

pravo 6

pravo 7

pravo 8

   Захід став важливим кроком у спрямуванні суспільної уваги на проблеми дітей та молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, і сприяє розвитку демократичних цінностей та прав людини в нашій країні.

   Значущою складовою конкурсу була робота з молодю з усіх регіонів України. Понад 2500 учасників долучилися до заходу, демонструючи широкий інтерес та бажання зробити свій внесок у створення кращого майбутнього для держави.

  Журі конкурсу визначило понад 100 переможців і призерів із різних куточків України. Ці молоді таланти продемонстрували свій різноманітний обдарований потенціал, вражаючи якістю своїх есе та малюнків.

pravo 9

pravo 10

pravo 11

pravo 12

pravo 13

   За кваліфікованість, неупередженість, професіоналізм та об’єктивне оцінювання талантів конкурсантів Подяками від оргкомітету були відзначені члени журі конкурсу.

pravo 14

pravo 15

   Щиро дякуємо за створену атмосферу свята та урочистості заходу народному аматорському колективу ансамблю танцю «Київ Політ» (художній керівник –Світлана Божко), вокально-естрадному ансамблю ART MUSIC SCHOOL «Забава» (художній керівник – Дар’я Кириченко), творчій студії для дітей та молоді з інвалідністю «SunWay» (художній керівник – Наталія Левіщенко), Dance studio «LUNA» народній вокальній студії «VoiceLand» (художній керівник – Дар’я Кириченко) та ін.

pravo 16

pravo 17

pravo 18

pravo 19pravo 20

pravo 21

pravo 22

Більше фото на сторінці у фейсбук - https://www.facebook.com/udu.dragomanova

Конкурсні роботи у збірці "Я маю ПРАВО на життя"

Пресслужба університету