Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / «Лавандовий вінок мистецтва»

«Лавандовий вінок мистецтва»

    28 вересня 2024 року Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень за підтримки Департаменту культури КМДА проводив церемонію привітання аматорських колективів Шевченківського району Києва з присвоєнням (підтвердженням) звань народних (аматорських) колективів (студій) у культурно-мистецькому комплексі «Співоче поле». Концертну програму представляли народні колективи Будинку вчених НАН України.

   Звання «Народний колектив» підтвердив Народний студентський театр «Вавилон» Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Це є свідченням наполегливої праці, творчих досягнень та відданості учасників театру мистецтву, та підкреслює важливість внеску у культурне життя суспільства в цілому.

   Цей день став символом того, як формуються нові горизонти, народжуються нові ідеї, руйнуються стереотипи і прокладаються шляхи до майбутнього.

  Як сказав Лесь Курбас: «Театр має бути таким, яким суспільство має бути завтра». У своїй творчості театр «Вавилон» надихається ідеєю створення театру майбутнього, де головними цінностями є культура, прогрес до відкритого і нового. Сцена стає полем для сміливих експериментів, а кожне слово важливе для тих, хто прагне зрозуміти себе і світ довкола. Театр «Вавилон» творить вистави, які ставлять запитання, і дарують відповіді – неочікувані, часом непрості, але завжди чесні.

vavylon 1      vavylon 2

Народний студентський театр «Вавилон»