Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Свято рухової активності

Свято рухової активності

До Міжнародного дня студентського спорту в УДУ імені Михайла Драгоманова провели Свято рухової активності.

У вітальному слові декан факультету фізичного виховання, спорту і здоровʼя Олексій Тимошенко передав вітання від ректора університету Віктора Андрущенка, підкреслив важливість для студентської молоді такого заходу та тяглість традицій в університеті, адже стало вже традиційним проведення такого важливого фізкультурно-масового свята.

sport 1

 

11 команд з різних факультетів та інститутів університету взяли участь у змаганнях, продемонструвавши неабияку силу духу, командного запалу та активність у конкурсах-естафетах. На трибунах їх підтримували вболівальники – декани, викладачі та студенти, тож у спортивному залі вирувала особлива атмосфера.

sport 2

sport 3

   Перемогу здобули:

1 місце – факультет технологій та дизайну;

2 місце – педагогічний факультет;

3 місце – Факультет соціології та соціальної політики.

   Участь в організації та проведенні змагань взяли Центр гуманітарної та молодіжної політики університету та викладачі факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я, які долучилися до цієї спортивної події.

   Здоровий посіб життя та спортивне дозвілля студентів є необхідним, особливо в такий тривожний та складний для нашої країни час. Міцне здоров’я –найкращий помічник у досягненні успіхів у навчанні та в житті загалом!

sport 4

sport 5

 

 

 

Пресслужба університету