Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Вітаємо першокурсників у Драгоманівській родині!

Вітаємо першокурсників у Драгоманівській родині!

    Початок навчання для першокурсників пов’язане з найтрепетнішою подією у їхньому студентському житті – посвятою у студенти. Тож протягом першого вересневого тижня університет повнився новими обличчями, які гуртувалися навколо своїх кураторів, знайомилися з центральним корпусом та урочисто приймали посвяту на своєму факультеті.

 

   posvyata 1

posvyata 2

  На посвяти до першачків завітали ректор університету Віктор Андрущенко, проректори Роман Вернидуб, Григорій Торбін, Ростислав Драпушко, Володимир Лавриненко, декани факультетів, директори інститутів, очільники структурних підрозділів університету, викладачі та студенти-старшокурсники, аби познайомитися та дати напутнє слово для щасливого й успішного шляху до омріяного фаху.

 Ректор УДУ імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко привітав першокурсників з їх новим статусом та новим етапом у їхньому житті: «Відтепер ви стали частиною драгоманівської студентської спільноти. І хоча час, в якому вам доводиться навчатися, далеко не простий, війна продовжується, наші воїни обороняють нашу країну від російського агресора, і навчання ваше супроводжуватиметься десятками викликів. Та спільними зусиллями ми їх обов’язково подолаємо. Тож не бійтесь звертатися до своїх наставників, викладачів, які завжди підтримають і допоможуть».posvyata 3

posvyata 4

posvyata 5

posvyata 6

   Тож вітаємо вас, дорогі першокурсники, у нашій Драгоманівській родині! Зичимо Вам цікавої подорожі у світ вашої професії, пізнавайте нове, успішно навчайтесь, досліджуйте і не забувайте відпочивати та насолоджуватися студентським життям!

posvyata 7

posvyata 8

posvyata 9

Пресслужба університету