З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Червнева Вчена рада університету

Червнева Вчена рада університету

27 червня 2024 року відбулось засідання Вченої ради університету.

Відкрив засідання голова Вченої ради, ректор університету Віктор Андрущенко, озвучивши ті знакові події, що відбулися протягом червня, та відзначивши найбільш активні факультети та інститути.

 

VR cherven 1

Однією з таких стала поїздка драгоманівського театру «Вавилон» до Франції, де він представив в театрі Конкорд (Париж) виставу «Ми, Європа, бенкет народів» (детальніше про це у статті Керівниця театру Ірина Савченко на засіданні ради розповіла про деталі поїздки та роботу над виставою.

VR cherven 2

Далі голова Вченої ради Віктор Андрущенко вручив нагороди викладачам університету.

 VR cherven 3

VR cherven 4

VR cherven 5

VR cherven 6

 Після чого Віктор Петрович представив членам Вченої ради університету гостей, які завітали, аби підписати договір про співпрацю.

Меморандум про співпрацю було підписано з президентом Українського союзу промисловців і підприємців, Прем’єр-міністр України (2001-2002), голова Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану Анатолієм Кінахом.

VR cherven 7

   Директорка благодійної організації «Український миротворець» Тетяна Савчук звернулась до членів ради та подякувала колективу університету за добре підготовлених студентів, які на високому рівні змогли взяти участь у низці заходів для дітей з прифронтових територій, та вручила Подяки студентам, декану факультету спеціальної та інклюзивної освіти Ірині Маркусь та очільнику Драгоманівського колективу ректору Віктору Андрущенку.

VR cherven 8

VR cherven 9

VR cherven 10VR cherven 11

VR cherven 12

    Для підписання угоди про співпрацю до університету завітали представники Сухопутних військ ЗСУ – начальниця капеланської служби командування Сухопутних військ ЗСУ Лариса Полянська та капелан командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сівченко.

VR cherven 13

VR cherven 14

   На засіданні було розглянуто питання про організацію та забезпечення якості освітнього процесу у 2024-2025 навчальному році (доповів проректор з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб).

VR cherven 15

   Про підсумки організації і проведення студентських олімпіад та наукових конкурсів в університеті доповів проректор з наукової роботи Григорій Торбін.

 VR cherven 16

  Віктор Андрущенко вручив Грамоти переможцям ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських робіт, зокрема Анастасії Ковальовій, Альоні Лідіч, Маргариті Самойлюк, Єлизаветі Кобилянській, Валентині Самокиш, Марті Химич, Олені Токар, Наталії Полуйко, Анні Ткаченко та їх науковим керівникам.

      VR cherven 17

VR cherven 18

VR cherven 19

VR cherven 20

VR cherven 21

VR cherven 22

VR cherven 23

Про виконання рішень Вченої ради університету доповіла учений секретар Леся Панченко.

VR cherven 24

Більше фото на сторінці університету у фейсбуці

Пресслужба університету