З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Зустріч драгоманівських студентів з Антоном Геращенком

Зустріч драгоманівських студентів з Антоном Геращенком

   3 липня 2023 року до студентів Українського державного університету імені Михайла Драгоманова завітав український громадський діяч, радник Міністра внутрішніх справ, народний депутат 8-го скликання Антон Геращенко.

    Студенти з зацікавленням слухали, як спікер розповідав про початок та передумови російсько-української війни, інформаційний простір в Україні, планомірну русифікацію, що проводилась до 2014 року, про політичну ситуацію, заборону російських телеканалів та соцмереж, а також перспективи України, що потрібно для завершення війни та перемоги нашої країни за допомогою новітніх технологій.

gerashchenko 1

gerashchenko 2

     А далі підключились до розмови та, скориставшись цієї унікальною можливістю, ставили запитання стосовно допомоги наших західних партнерів, військово-промислового комплексу України, реформування державних інституцій та багато ін.

gerashchenko 3

    Антон Юрійович підкреслив, що сьогодні країні потрібні справжні лідери. А ЛІДЕР викристалізовується у виші. І як ніщо інше цьому сприяє самоврядування. Справді, Студентський парламент допомагає набути досвіду, відповідальності, вмінню працювати у колективі та реалізовувати спільно проєкти, відстоювати інтереси студентської молоді, організовувати дозвілля, допомагає самореалізуватися.

gerashchenko 4

    Зрештою, всі залишились задоволеними від обміну думками, отриманих відповідей на свої запитання та натхненної цікавої розмови.

   Анна Радченко, заступниця голови Студентського парламенту, подякувала Антону Геращенку від студентського активу за те, що знайшов час завітати до Драгоманівського університету і поспілкуватися з молоддю.

gerashchenko 5

    Так, за молоддю майбутнє. І від того, що ми вкладемо в наше студентство, у їх розвиток та становлення, залежить те, в якому майбутньому ми будемо жити.

gerashchenko 6

Пресслужба університету