З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Зустріч Студентського парламенту з ректором Віктором Андрущенком

Зустріч Студентського парламенту з ректором Віктором Андрущенком

   Нещодавно був обраний новий склад Студентського парламенту, проте нове поповнення вже встигло намітити кілька великих проєктів, які вирішили обговорити з керівництвом університету. Тож 25 квітня 2023 року представники студентського активу майже у повному складі спільно з керівницею Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Тамілою Новіцькою зустрілися з ректором Віктором Андрущенком. Проректорський корпус представляли Григорій Торбін та Ростислав Драпушко, деканів – Тарас Олефіренко.

stud parlament 1

Зустріч провели у символічному місці, що зберігає українську традицію, – музеї просто неба у Пирогово, поєднавши її з оглядом представлених експозицій та прогулянкою на свіжому повітрі.

stud parlament 2

На лоні природи у невимушеній атмосфері студенти обговорювали реалізацію планів, обмінювались з керівництвом ідеями щодо соціальної активності, продовження і розширення можливостей волонтерської діяльності та ще багатьох інших цікавих проєктів.

stud parlament 3

Тож, окресливши основні напрямки майбутньої діяльності, натхненні та з новими колективними фото всі роз’їхались по домівках.

Пресслужба університету