Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення / З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

    Дорогі драгоманівці! Вітаю вас з нашим професійним святом – Всеукраїнським днем працівників освіти!

   В умовах повномасштабної війни росії проти нашої країни, попри тривоги, обстріли, блекаути, навіть руйнації, ми продовжуємо невтомно працювати, ділитися своїми знаннями, навчати, надихати, підтримувати і відкривати нові горизонти студентам, які згодом працюватимуть у всіх сферах життєдіяльності нашого суспільства.

 

   Щиро зичу вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності, творчого натхнення та професійного зростання! Нехай Ваша праця приносить задоволення та визнання, вдячних студентів та підкорення нових вершин!

   Частина освітян сьогодні на передовій захищають нашу свободу і виборюють можливість жити і продовжувати працювати у вільній країні. Підтримуємо й допомагаємо нашим ЗСУ, бо лише спільними зусиллями зможемо вибороти перемогу та мир для нашого майбутнього – спокійного сну дітей, можливості навчатися не у підвалах, а в освітлених сонцем кабінетах, дбати не про убезпечення від ракетних обстрілів учнівських чи студентських колективів, а про розвиток їхніх навичок і якість отриманих знань! Працюємо, волонтеримо, донатимо, допомагаємо, навчаємо, розвиваємось, спільно рухаємось вперед до нашої перемоги!

z dnem pracivnykiv osvity

Щиро Ваш

ректор Віктор Андрущенко