Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення / З вдячністю захисникам і захисницям України!

З вдячністю захисникам і захисницям України!

   Сьогодні, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників і захисниць України та День козацтва.

   Богородиця була покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Ми пам’ятаємо багатовікову боротьбу українців за свободу і незалежність. І сьогодні наша боротьба продовжується з російським агресором.

   Українські захисники і захисниці на передовій у бою доводять, що волю і силу духу українців не зламати. Серед них і наші студенти та випускники, викладачі та співробітники, наші рідні та друзі, які віддають своє життя і здоров’я за нашу можливість жити у рідній вільній країні.

   Ми пам’ятаємо про їхню незламність духу і жертовність. Пам'ять про них живе в наших серцях. І в цей день маємо нагоду вкотре висловити щиру вдячність всім, хто боронить країну від російських загарбників, подякувати їм за їхню мужність, самовідданість і відвагу, побажати міцного здоров'я, стійкості та сили духу. Нехай наша підтримка, непохитність віри у перемогу та краще майбутнє України додасть сили витримати і вистояти!

  Підтримуємо, донатимо і спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

pocrova

Пресслужба університету