Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення / З початком нового навчального року!

З початком нового навчального року!

   Дорогі драгоманівці! Вітаю вас з початком нового навчального року!

  Дорогі студенти! Невгамовної вам жаги до знань, творчого натхнення та наполегливості у досягненні поставлених цілей! На жаль, навчання ваше припало на важкі роки війни, яку розв’язав російський агресор на території України. Та час навчання – найважливіший у житті кожного, бо він дарує захоплюючі можливості для самореалізації. Не втратьте їх. Нехай кожна пара лекцій і кожен семінар стануть кроком до ваших великих досягнень. А тим, хто вперше переступив поріг нашого університету, бажаю, аби цей рік став для них захоплюючою подорожжю у світ знань, науки та цікавих відкриттів.

  Дорогі колеги! Ваше професійне прагнення та підтримка молодого покоління, що прийшло до нас спраглим до знань, є надзвичайно важливими для формування майбутніх фахівців та лідерів нашої держави. Бажаю вам нових досягнень, яскравих моментів, невичерпної енергії та творчого натхнення, міцного здоров'я, душевної рівноваги та професійного зростання, незламної сили духу, оптимізму та віри у краще майбутнє. 

  Перед нами буде багато складнощів та нових викликів, але я переконаний, що ми з усім впораємося!

   З вдячністю й пошаною згадуємо і дякуємо нашим воїнам, відвага, самопожертва і стійкість яких дає можливість нам навчати й здобувати освіту та розвиватися. Слава Україні! Слава нашим Героям!

pochatok 2024 2025

Завжди Ваш

ректор Віктор Андрущенко