Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Співчуття / Відійшов у вічність Володимир Петрович Довбня

Відійшов у вічність Володимир Петрович Довбня

   Відійшов у вічність на 71-му році життя ДОВБНЯ Володимир Петрович. Добігає час коли душа залишила земні обрії та полинула у вись. Ми щиро сподіваємось, що Господь залишив її там, де спочивають праведні, бо саме таким Володимир Петрович був на землі. Працелюб за натурою ніколи не пасував перед труднощами. Був тим працівником, який не скупився на добре слово, пораду, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене, виконати його бездоганно.

 

   Свій трудовий шлях розпочав ще будучи студентом з 1972 року, пройшов його гідно, майстер спорту з кульової стрільби з 1984 року, суддя Республіканської категорії. З 1996 року виконував обов’язки заступника директора спорткомплексу НПУ імені М.П. Драгоманова. Отримав ліцензію і відповідав за функціонування стрілецького тиру. За час своєї педагогічної роботи на кафедрі фізичного виховання та спорту з 1974 року підготував 3 майстри спорту, 12 кандидатів у майстри спорту (КМС) та навчив багатьох охочих користуватися стрілецькою зброєю. Докладав багато зусиль до військово-патріотичного виховання молоді.

   За високу професійну майстерність, активну громадську діяльність, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді неодноразово нагороджений грамотами Міністерства освіти і науки, Київської міської адміністрації, ректоратом університету.

   Глибоко сумуємо з усіма, хто знав Володимира Петровича, висловлюємо щире співчуття рідним, близьким, друзям.

   Вічна і світла пам'ять!

dovbnya