З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Співчуття / Непоправна втрата…

Непоправна втрата…

    Колектив УДУ імені Михайла Драгоманова з глибоким сумом повідомляє, що 1 липня 2024 р. на 61-му році життя відійшла у засвіти кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов за професійним спрямуванням Давиденко Вікторія Іванівна.

 

Вікторія Іванівна працювала на факультеті іноземної філології з 1985 року, а на кафедрі іноземних мов за професійним спрямуванням – останні 16 років.

З 2016 р. по 2019 р. очолювала кафедру. З 2016 р. виконувала обов’язки голови комісії з проведення іспиту / співбесіди з іноземної мови під час вступної кампанії в університеті.

Була членом організаційного комітету Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і технологія іншомовної освіти» та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт іноземною мовою за професійним спрямуванням з гуманітарних наук нефілологічного профілю.

Була автором понад 50 наукових і навчально-методичних праць, серед яких 4 – навчальні посібники, зокрема «Лексикологія англійської мови». Плідно працювала над докторською дисертацією, присвяченій вивченню сучасної української та англійської лексикографії. Постійно підвищувала свій професійний рівень, якість викладання навчальних дисциплін. Нагороджена Золотою медаллю «Михайло Петрович Драгоманов 1841–1895 рр.» (2017 р.).

 

Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам і друзям з приводу передчасної смерті Вікторії Іванівни.

 

У нашій пам’яті вона залишиться надзвичайно чуйною, відповідальною, світлою і порядною ЛЮДИНОЮ, справжнім ПРОФЕСІОНАЛОМ своєї справи.

 

Завжди пам’ятатимемо її щиру усмішку, позитивний настрій, доброзичливість, слушні поради, готовність допомогти, добрі вчинки і шанобливе ставлення.

Спочивайте з миром, шановна і люба наша колего...

 

Вічна і світла пам’ять!

                   davydenko     svichka

Пресслужба університету