З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Співчуття / Відійшов у засвіти Євгеній Вікторович Імас

Відійшов у засвіти Євгеній Вікторович Імас

    Колектив Українського державного університету імені Михайла Драгоманова з глибоким сумом усвідомлює, що український соціум поніс непоправну втрату. Відійшов у засвіти Євгеній Вікторович Імас, професор, доктор економічних наук, ректор і президент Національного університету фізичного виховання і спорту України, президент Спортивної студентської спілки України, голова Комісії НОК України «Сталий розвиток та спадщина у спорті», заслужений економіст України, Почесний академік Національної академії педагогічних наук України, повний кавалер Ордена «За заслуги».

   Колектив факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я нашого університету завжди пам'ятатиме його як голову Секції з фізичної культури і спорту Відділення вищої освіти Національної академії педагогічних наук України.

   Діяльність Євгена Вікторовича була спрямована на розвиток вищої освіти України, і свідченням тому є нинішній науковий і освітній рівень Національного університету фізичного виховання і спорту України, до розвитку якого він як ректор докладав максимум фахових і управлінських зусиль.

   Євген Вікторович користувався великою повагою, довірою та авторитетом колег, знайомих і друзів.

   Світла пам'ять про Євгена Вікторовича назавжди залишиться в наших серцях. Для нас він завжди буде прикладом щирої відданості спорту, уміння вести за собою колег і захоплювати їх новими ідеями.

   Висловлюємо глибокі щирі співчуття рідним і близьким Євгена Вікторовича, його колегам і друзям.

   Світла і вічна пам'ять!

imas

Пресслужба університету