8 травня в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Цього дня ми вшановуємо памʼять загиблих у цій війні, не забуваємо і про страшні злочини проти людяності та жахи, які несла вона за собою. Сьогодні ці жахи ми переживаємо знову…

   Тоді українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом, вони чинили спротив зі зброєю в руках, боролися в підпільних і повстанських структурах. Вони пережили Голокост, масові вбивства та депортації… Зло, яке тоді прийшло у домівки мирних громадян, не повинно було ніколи повторитися. Та російська федерація принесла жах війни в життя українців знову, посягнувши на наші території, на життя наших громадян. Ми цінуємо мир та категорично і безкомпромісно захищаємося, виховуючи сміливість та принциповість у боротьбі з агресією й несправедливістю. Україна неодмінно переможе і в цій війні, бо б’ється за справедливість і власну свободу.

    До уваги абітурієнтів! Якщо плануєте у 2024 році вступати до АСПІРАНТУРИ, окрім інших вступних випробувань, вам необхідно скласти Єдиний вступний іспит (ЄВІ), який складається з іноземної мови та тесту загальних навчальних компетентностей.

    Реєстрація на ЄВІ триватиме з 09:00 07 травня до 18:00 29 травня 2024 року.

 Детальніше з процедурою реєстрації можете ознайомитись за покликанням - https://vstup.udu.edu.ua/index.php/10-vazhlyva-informatsiia/53-vstup-do-mahistratury-yedynyi-vstupnyi-ispyt-z-inozemnoi-movy-yevi-ta-yedyne-fakhove-vstupne-vyprobuvanniayefvv    

Пресслужба університету

    До уваги вступників на магістратуру! Від завтра, 7 травня, з 9:00 до 18:00 29 травня 2024 року Приймальна комісія УДУ імені Михайла Драгоманова приймає заяви та документи від абітурієнтів для реєстрації вступників для проходження єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування:

   Складання ЄВІ передбачається за ВСІМА доступними для вступу спеціальностями. Перелік спеціальностей та порядок реєстрації можна знайти за покликанням ˃˃˃ https://vstup.udu.edu.ua/index.php/10-vazhlyva-informatsiia/53-vstup-do-mahistratury-yedynyi-vstupnyi-ispyt-z-inozemnoi-movy-yevi-ta-yedyne-fakhove-vstupne-vyprobuvanniayefvv

   Щиро дякую вам за відданість і підтримку, які ви надали мені під час моєї участі у виборах дійсних членів (академіків) НАН України. На жаль, відділення історії, філософії та права НАН України віддало перевагу іншому кандидату, проте ваша підтримка для мене є джерелом ще більш високої активності в царині освіти й науки, в роботі з колективом нашого славного університету, академічної співпраці з вітчизняними та зарубіжними закладами освіти й науки, зі справжніми вченими та освітянами-практиками.

   Слова вдячності я висловлюю колективам українських і зарубіжних університетів, провідним фахівцям наукових установ, представникам громадських організацій, вченим, які поцінували й підтримали мою кандидатуру у ході конкурсу. Академічна повага і співпраця з закладами освіти та науки України, країн Західної Європи та світу завжди були і залишаються для мене у пріоритеті.

   До уваги студентів, викладачів та співробітників університету! З 1 червня 2024 року Навчально-наукова оздоровча база УДУ імені Михайла Драгоманова «Синевир» запрошує усіх охочих відпочити на лоні природи Закарпаття.

   Наша база розташована неподалік від найбільшого озера Українських Карпат Синевир. Мальовнича місцина, гірське повітря, неймовірні краєвиди, захоплива подорож та чудові емоції гарантовано!

   Більш детальніше про відпочинок, проживання та харчування на базі можна дізнатися за тел. 063 665 65 99, 050 583 63 48 (Станіслав Цибін)

Університет ім. Йоганна Ґутенберґа м. Майнц (Німеччина) запрошує студентів взяти участь у літній школі «Психологічна війна: Управління суспільством», яка спеціально організована для українських студентів.

Ви матимете можливість проаналізувати конкретні приклади психологічної війни та застосувати отримані знання на практиці.

Міждисциплінарна програма розрахована на студентів суспільних наук, включаючи політологію, психологію, журналістику, соціологію, педагогіку. Програма буде проходити  3-7 червня 2024 року в м. Майнц (Німеччина).

   До уваги деканів факультетів і директорів навчально-наукових інститутів та їх заступників з навчально-методичної роботи університету!
    21 березня 2024 року о 14.00 в 231 ауд. центрального корпусу УДУ імені Михайла Драгоманова Навчально-методичний центр проведе виробничу нараду «Про виклики організації освітньої діяльності університету у поточному році». Запрошуємо до участі!