Головна / УНІВЕРСИТЕТ / Прозорий університет / Новини / Оголошення / Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному круглому столі «Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів»

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному круглому столі «Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів»

   Шановні колеги! Запрошуємо науково-педагогічних, наукових, педагогічних працівників, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, студентів та молодих науковців, лідерів волонтерського руху взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному круглому столі «Соціальне і правове забезпечення волонтерської діяльності в Україні в умовах безпекових викликів».

    Круглий стіл відбудеться 27 квітня 2023 року на базі Українського державного університету імені Михайла Драгоманова (адреса: м. Київ, вул. Пирогова, 9).

    У зв’язку з дією правового режиму воєнного стану круглий стіл відбуватиметься у змішаному форматі (онлайн/офлайн). Участь безкоштовна.

Вимоги до оформлення тез доповідей:

1. Обсяг матеріалів – 2-4 повні сторінки без автоматичних переносів. Сторінки не нумеруються.

2. Формат А4; орієнтація – книжкова; міжрядковий інтервал – 1,5; шрифт Times New Roman; кегль 14 пт; вирівнювання тексту – по ширині; абзац – 1,25. Поля з усіх сторін 2,0 см.

3. Електронні варіанти тез записувати у форматі *.doc або *.docх.

4. Назва файлу повинна містити прізвище автора.

5. У тексті тез допускається включення таблиць і рисунків, які необхідно подавати одразу після тексту, де вони згадуються вперше.

6. Посилання на використані джерела подаються у квадратних дужках (наприклад: [3, с. 314]).

7. Список використаних джерел повинен бути складений з дотриманням правил Держстандарту.

Тези доповідей не підлягають додатковому редагуванню, тому мають бути ретельно перевірені.

Матеріали зі значними стилістичними, граматичними, орфографічними помилками будуть відхилені.

Охочим взяти участь у роботі конференції необхідно до 10 квітня 2023 року заповнити заявку на участь у круглому столі та надіслати тези на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Під час проведення круглого столу відводиться час на виступ з доповіддю до 5 хвилин.

Зразок оформлення тез доповіді

kruglyj stil