Головна / УНІВЕРСИТЕТ / Прозорий університет / Новини / Оголошення / Відділ міжнародних зв’язків інформує

Відділ міжнародних зв’язків інформує

Конкурс для студентів та викладачів на отримання стипендій на навчання та стажування у Римському університеті ла Сап'єнца в рамках програми ERASMUS +в першому семестрі 2023-2024 року.

Український державний університет імені Михайла Драгоманова є партнером проєкту програми Еразмус + КА107 Міжнародна мобільність Римського університету ла Сап'єнца, який фінансується Європейським Союзом.
Студенти можуть поїхати на навчання терміном на 6 місяців. Перелік спеціальностей за якими ви можете проходити навчання в Римському університеті ла Сап'єнца, можна обрати за посиланням - https://corsidilaurea.uniroma1.it/en
Вимоги до кандидатів:
- бакалаври після другого курсу, магістри або аспіранти ( у аспірантів має бути контакт в приймаючому університеті)
- володіти італійською або англійською мовою не нижче рівня В2

Відповідно до умов проєкту професорсько-викладацький склад УДУ імені Михайла Драгоманова має можливість стажуватися у Римському університеті ла Сап'єнца упродовж 12 днів.
Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
- бути співробітниками УДУ імені Михайла Драгоманова за основним місцем роботи
- володіти італійською або англійською мовою не нижче рівня В2
- мати контакт в приймаючому університеті
Для здобуття індивідуального гранту аплікантам необхідно до 27 березня 2023 року надіслати до відділу міжнародних зв’язків на електронну адресу - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою Erasmus+ Рим:
- CV
- мотиваційний лист англійською мовою (максимальний обсяг 1 сторінка)
- план викладання (8 годин – лекції, семінари, воркшопи та інше)
- список публікацій
Відібрані кандидати будуть запрошені на співбесіду.
Остаточне рішення про прийняття або не прийняття номінованих кандидатів ухвалюється приймаючою стороною (Римським університетом ла Сап'єнца) після 15 квітня.