Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення

   До уваги студентів, викладачів та співробітників університету! З 1 червня 2024 року Навчально-наукова оздоровча база УДУ імені Михайла Драгоманова «Синевир» запрошує усіх охочих відпочити на лоні природи Закарпаття.

   Наша база розташована неподалік від найбільшого озера Українських Карпат Синевир. Мальовнича місцина, гірське повітря, неймовірні краєвиди, захоплива подорож та чудові емоції гарантовано!

   Більш детальніше про відпочинок, проживання та харчування на базі можна дізнатися за тел. 063 665 65 99, 050 583 63 48 (Станіслав Цибін)

Університет ім. Йоганна Ґутенберґа м. Майнц (Німеччина) запрошує студентів взяти участь у літній школі «Психологічна війна: Управління суспільством», яка спеціально організована для українських студентів.

Ви матимете можливість проаналізувати конкретні приклади психологічної війни та застосувати отримані знання на практиці.

Міждисциплінарна програма розрахована на студентів суспільних наук, включаючи політологію, психологію, журналістику, соціологію, педагогіку. Програма буде проходити  3-7 червня 2024 року в м. Майнц (Німеччина).

  Оголошено конкурс для студентів та викладачів на отримання стипендій на навчання та стажування в Римському університеті ла Сап'єнца в рамках програми ERASMUS+ в першому семестрі 2024-2025 року.

  Український державний університет імені Михайла Драгоманова є партнером проєкту програми Еразмус + КА171 Міжнародна мобільність Римського університету ла Сап'єнца, який фінансується Європейським Союзом.

   До уваги деканів факультетів і директорів навчально-наукових інститутів та їх заступників з навчально-методичної роботи університету!
    21 березня 2024 року о 14.00 в 231 ауд. центрального корпусу УДУ імені Михайла Драгоманова Навчально-методичний центр проведе виробничу нараду «Про виклики організації освітньої діяльності університету у поточному році». Запрошуємо до участі!

    20 березня 2024 року о 12.00 в 229 ауд. центрального корпусу УДУ імені Михайла Драгоманова навчальний відділ Навчально-методичного центру проведе тренінг для кураторів ЄКТС з користування студентської бази ПС-студент та електронної бази викладачів. Запрошуємо до участі!

Навчально-методичний центр

   За інформацією Посольства України у Малайзії Коледжами Ендеруна (м. Маніла, Республіка Філіппіни) надаються 6 стипендій на навчання для громадян України на 2024/2025 навчальний рік.

   Термін подання заявок триває до кінця квітня 2024 року.

 

   Щорічно 8 березня у світі відзначають Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Він розпочався ще на початку ХХ ст. з проведення демонстрацій у захист рівноправ’я між чоловіками та жінками.

   Безперечно, права жінки і чоловіка мають бути рівними. Та сьогодні українські жінки демонструють всьому світові не лише жіночну силу духу, але й міцний та незламний характер, мужність та стійкість, мудрість та гострий розум. Ви – надійний тил, військові посестри, лікарі, медсестри, волонтерки, мами, сестри, кохані, які чекають додому з фронту чоловіка... Перед вами сьогодні постають надзвичайно важкі випробування та виклики, які ви мужньо витримуєте і долаєте.

Сторінка 1 із 9