Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини

     З 2024 року в Україні впроваджується програма державних грантів, яка допоможе вступникам, що вступають на контракт, частково покрити вартість навчання на будь-якій бакалаврській програмі. Таке рішення ухвалено урядом України та розроблялося Міністерством освіти і науки України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством економіки. Про це йдеться на сайті МОН 

    Державний грант – це можливість для вступників, які здобуватимуть першу вищу освіту за контрактом отримати від 15 тисяч грн і більше на рік для покриття частини вартості навчання.

    !!! Вступ на бюджетну форму залишається без змін: якщо студент вступає на бюджетне місце, держава оплачує всю вартість навчання.

   Відійшов у вічність на 71-му році життя ДОВБНЯ Володимир Петрович. Добігає час коли душа залишила земні обрії та полинула у вись. Ми щиро сподіваємось, що Господь залишив її там, де спочивають праведні, бо саме таким Володимир Петрович був на землі. Працелюб за натурою ніколи не пасував перед труднощами. Був тим працівником, який не скупився на добре слово, пораду, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене, виконати його бездоганно.

 

    Шукаєте сучасну освітню програму з культурології в Україні? Вибір культурології в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова – це ваш крок до успішної кар’єри та актуального розуміння сфери культури. У 2024 році оголошується 20-й набір на спеціальність "Культурологія". Дізнайтесь переваги навчання на бакалавраті та магістратурі в УДУ імені Михайла Драгоманова на спеціальності, яка готує майбутніх менеджерів культурних проєктів, арткураторів, журналістів, теоретиків культури, аналітиків у гуманітарній сфері та ін. 

    Вас цікавить світ креативних індустрій? Хочете стати професіоналом у сфері реклами та зв'язків з громадськістю? Спеціальність "Реклама та зв'язки з громадськістю" (061 Журналістика) в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова — це ваш шлях до успіху! Наш університет пропонує освітню програму, яка поєднує в собі сучасні методи навчанняпрактичні навички та міждисциплінарний підхід. Ви здобудете знання, які допоможуть вам стати експертом у сфері реклами та PR, навчитеся аналізувати ринкові тенденції, розробляти ефективні рекламні кампанії та створювати стратегії зв'язків з громадськістю.

 

    Національна спілка журналістів України повідомляє:

   «Корифея української культури, члена Національної спілки журналістів України, відомого поета Андрія Демиденка обрано Почесним академіком Національної академії мистецтв України.

    Андрій Петрович – народний артист України, Шевченківський лавреат, Почесний академік Національної академії педагогічних наук України, академік Національної академії наук вищої освіти України. Він кавалер орденів Ярослава Мудрого, повний кавалер ордена «За заслуги», володар високих міжнародних Гран-прі та міжнародних літературних премій, секретар Національної спілки письменників України.

  Якщо Ви цікавитесь різноманітними релігійними традиціями, їхнім впливом на суспільство та культуру, особливістю державно-церковних відносин, тоді спеціальність "031 Релігієзнавство" в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова саме для вас! Дізнайтесь більше про бакалаврат, магістратуру та аспірантуру однієї з найбільш цікавих спеціальностей Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики.

   8 липня у Києві під час масованого обстрілу загинула студентка нашого університету, яка навчалась в Навчально-науковому інституті публічного управління та адміністрування, Фесюк Юлія. Вона була дуже доброю, чуйною людиною, завжди готовою прийти на допомогу!

   Висловлюємо щирі співчуття родині та друзям...

Дочірні категорії

Сторінка 1 із 42