Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Благодійний концерт «Сила незламних»

Благодійний концерт «Сила незламних»

   27 березня 2024 року в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова відбувся благодійний концерт «Сила незламних» задля підтримки людей з інвалідністю та осіб з ментальними порушеннями. Захід організували факультет спеціальної та інклюзивної освіти за підтримки ректора університету Віктора Андрущенка спільно з Київським Палацом дітей та юнацтва та Спеціальною загальноосвітньою школою «Надія».

   На концерт до малечі завітали проректори Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Григорій Торбін, Ростислав Драпушко та Володимир Лавриненко, академік Володимир Євтух, а також декани факультетів, керівники структурних підрозділів, заступники деканів, завідувачі кафедр, викладачі, студенти, батьки та гості.

 

   syla nezlamnyh 1

syla nezlamnyh 2

  Привітав усіх присутніх проректор з наукової роботи Григорій Торбін, передав вітання від ректора університету Віктора Андрущенка та зауважив важливість сьогодні підтримувати один одного у такий нелегкий для всіх нас час.

  Розпочала концерт студентка факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського з піснею «НЕЗЛАМНА», що мав жестовий супровід, який виконали Вікторія Погребняк та Анастасія Сокура.

syla nezlamnyh 3

  У концерті взяли участь художні колективи Київського Палацу дітей та юнацтва, зокрема ансамбль класичного балету «Vira», інклюзивний театр «Перспектива» та ансамбль музичних інструментів «Експромт».

syla nezlamnyh 4

syla nezlamnyh 5

syla nezlamnyh 6

syla nezlamnyh 8

syla nezlamnyh 9

syla nezlamnyh 7

   Щиро вдячні керівникам ансамблю музичних інструментів «Експромт» та ансамблю ударно-шумових інструментів інклюзивного театру «Перспектива» Ганні Ільєнко, Олені Гутник, Сергію Філик за вашу працю та той неоціненний внесок, який ви робите у життя наших діток.

syla nezlamnyh 10

  Кожен учасник заходу отримав свій подаруночок, і насамкінець деканеса факультету спеціальної та інклюзивної освіти Ірина Маркусь подякувала колективам за концерт, такий феєричний і зворушливий водночас.

syla nezlamnyh 11

   Сьогодні наша підтримка дарує надію та змінює життя на краще. Спільними зусиллями ми завжди здатні зробити більше!

syla nezlamnyh 12

Пресслужба університету