Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Бельгії в Україні Петером Ван Де Вельде

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Бельгії в Україні Петером Ван Де Вельде

    21 березня 2024 року до Українського державного університету імені Михайла Драгоманова завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні Петер Ван Де Вельде.

   Пан Петер зустрівся з ректором університету Віктором Андрущенком, проректорами Володимиром Лавріненком, Романом Вернидубом, Григорієм Торбіном, Ростиславом Драпушком, радником ректора Володимиром Євтухом та керівницею відділом міжнародного співробітництва та євроінтеграції Аллою Гуменюк.

 

belgija 1

belgija 2

   Віктор Петрович представив гостю університет, розповів про його основні досягнення та перспективи розвитку, ознайомив з галереєю почесних професорів та докторів університету, подарував свій двотомник англійською мовою «Організоване суспільство» та подякував пану Послу за ініціативну і предметну підтримку, яку всебічно надає Бельгія та її керівництво Україні.

belgija 3

belgija 4

belgija 5

   Петер Ван Де Вельде подякував за можливість поспілкуватися зі студентами, зауваживши важливість звертатися сьогодні саме до молодого покоління, яке є нашим майбутнім. Вже за кілька років ці люди працюватимуть у міжнародних організаціях, будуватимуть наше спільне життя. Лекцію, яку провів Надзвичайний і Повноважний Посол, Драгоманівське студентство сприйняло з особливим ентузіазмом: студенти виявляли неабияку зацікавленість у питаннях Європейського Союзу, можливостей вступу України до ЄС, ставили запитання стосовно українсько-бельгійських стосунків, міжнародної безпеки та необхідності опору російській агресії.

belgija 6

belgija 7

belgija 8

Захід відбувся за підтримки Української Студентської Ліги.

Дякуємо пану Послу за візит та з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей.

Пресслужба університету