Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Кубок ректора з шахів 2024

Кубок ректора з шахів 2024

У Драгоманівському університеті відновили ще одну традицію – турнір з шахів. 20 березня 2023 року студенти та викладачі зібрались на третьому поверсі, аби позмагатися за Кубок ректора саме у цьому виді спорту.

 

 

shahy 1

shahy 2

З вдячністю усі присутні згадали захисників, завдячуючи яким ми маємо можливість навчатися та проводити різні заходи. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави, серед яких студенти, випускники та викладачі університету.

shahy 3

 

Ректор університету Віктор Андрущенко відкрив змагання, привітав учасників шахових баталій, побажав чесної гри та, звичайно ж, перемоги.

shahy 4

shahy 5

Першість та золотий кубок здобула команда ректорату. Друге місце виборола команда факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я, а третє місце здобув факультет технологій та дизайну.

shahy 6

shahy 7

shahy 8

Та в програші не залишився ніхто. Всі учасники отримали заохочувальні призи за участь, а переможці – заслужені нагороди та медалі.

Вдячні командам інституту політології і права, інституту філософії та освітньої політики, факультету технологій і дизайну, факультету математики, інформатики та фізики, факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я за участь у турнірі, запеклу й водночас захопливу боротьбу!

shahy 9

shahy 10

shahy 11

shahy 12

Пресслужба університету