Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Факультет математики, інформатики та фізики відзначив День числа Пі

Факультет математики, інформатики та фізики відзначив День числа Пі

   13 березня 2024 р. на факультеті математики, інформатики та фізики відзначали День числа Пі. На факультет було запрошено учнів 8-11 класів різних шкіл Києва та області. До заходу залучилося понад 50 школярів, які взяли участь у різних фізичних та хімічних дослідах, проведених викладачами кафедри загальної фізики та методики навчання фізики (фізичні досліди) і студентами-хіміками (хімічні досліди); побачили захоплююче видовище літаючого дрона від завідувача кафедри інформаційних технологій та програмування та керування роботом; взяли участь в змаганні з розв’язування цікавих задач («Математичний аукціон»); пройшли пізнавальний квест «Навколо числа пі» та послухали цікаві лекції («Математичні ігри: конкурентні та кооперативні» та «Деякі нерозвʼязані математичні проблеми») від професорів факультету.

  Також гості змогли відвідати благодійний ярмарок, де студенти пропонували кулінарні вироби, виготовлені власноруч. Всі виручені кошти з ярмарку будуть передані студенту 1-го курсу багатодітної сім’ї, який втратив батька на війні. Підтримуємо своїх та допомагаємо у цей складний для всіх нас час.

   Керівництво факультету та університету висловлює щиру подяку всім учасникам заходу та бажає всім мирного неба над нашою Батьківщиною!

math

Пресслужба університету