Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Визначено переможців Національного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024»

Визначено переможців Національного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024»

   У суботу, 9 березня 2024 року, в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова відбулось урочисте відкриття Національного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024», який є національним етапом міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів INFOMATRIX, що вже багато років об’єднує найкращу ІТ молодь світу.

  Кафедра ЮНЕСКО з наукової освіти та кафедра інформаційних технологій та програмування Українському державному університету імені Михайла Драгоманова стали партнерами у проведенні цього конкурсу.

 

   Привітав учасників конкурсу у блакитній залі університету проректор з наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, професор Григорій Торбін.

INFOMATRIX 1

INFOMATRIX 2

  А вже в неділю, 10 березня 2024 року, відбулась найочікуваніша подія для всіх учасників Національного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024» – нагородження переможців у категоріях «Робототехніка», «Хакатон», «Комп’ютерне мистецтво», «Короткометражний фільм», «Апаратне управління», «Програмування», а також Спеціальних Відзнак Київської МАН «За волю до перемоги» та «За особливі успіхи у науково-технічній творчості».

INFOMATRIX 3

INFOMATRIX 4

INFOMATRIX 5

   Щороку на конкурсі INFOMATRIX зустрічаються молоді науковці з понад 40 країн світу. Переможці конкурсу попрямують до Бухаресту, де з 31 травня до 4 червня 2024 матимуть можливість представити свої роботи вже на Світовому фіналі.

   Церемонія нагородження переможців у відеосюжеті – https://www.youtube.com/live/V0zZqkH58SQ?feature=shared

   Довідка. Конкурс INFOMATRIX проводиться румунським Фондом освітніх закладів Lumina. З моменту свого створення Фонд бере активну участь у підтримці видатних студентів за допомогою своїх стипендіальних програм. Його мета — бути глобальним каталізатором позитивних змін за допомогою технологій та інновацій, рушійною силою у формуванні майбутнього, де технології будуть інструментом прогресу, інклюзивності та сталого розвитку.

   В Україні Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024» проводить Київська Мала академія наук спільно з Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова.

Пресслужба університету