Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Вітаємо з випуском магістрів факультетів спеціальної та інклюзивної освіти й іноземної філології!

Вітаємо з випуском магістрів факультетів спеціальної та інклюзивної освіти й іноземної філології!

   2 лютого 2024 року в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова відбувся випуск магістрів одразу двох факультетів –спеціальної та інклюзивної освіти й іноземної філології.

  Привітати випускників на урочистості завітали ректор університету Віктор Андрущенко, проректори Григорій Торбін, Володимир Лавриненко, Ростислав Драпушко, член-кореспондент Національної академії наук України Володимир Євтух, декани обох факультетів Ірина Маркусь та Наталія Леміш, а також декани інших факультетів, директори інститутів, керівники структурних підрозділів, завідувачі кафедр, викладачі.

vyp marcus lemish 1

vyp marcus lemish 2

vyp marcus lemish 3

vyp marcus lemish 4

vyp marcus lemish 5

   Отримання диплома – важливий момент у житті кожної людини і водночас відповідальний крок на шляху свого професійного зростання. Тож щиро бажаємо, аби отримані в університеті знання Ви далі примножували, завжди вірили в себе і свої можливості, з упевненістю рухалися у своє майбутнє і досягали бажаних цілей!

vyp marcus lemish 6

vyp marcus lemish 7

vyp marcus lemish 9

vyp marcus lemish 10

vyp marcus lemish 11

vyp marcus lemish 12

vyp marcus lemish 13

vyp marcus lemish 14

vyp marcus lemish 15

Окрему вдячність висловлюємо акробатичному дуету «Передчуття» дитячо-юнацького цирку Але-ап Київського Палацу дітей та юнацтва, а також ансамблю музичних інструментів «Експромт» (керівники – Ганна Ільєнко та Сергій Філик) й інклюзивному театру «Перспектива» (керівник – Олена Гутник), які відвідали Драгоманівський університет і привітали зі здобуттям омріяних дипломів наших драгоманівців.

vyp marcus lemish 16

vyp marcus lemish 17vyp marcus lemish 18

vyp marcus lemish 19

Більше фото – на сторінці у https://www.facebook.com/udu.dragomanova?locale=uk_UA

Пресслужба університету