Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Вітаємо з випуском магістрів факультеті української філології!

Вітаємо з випуском магістрів факультеті української філології!

   25 січня 2024 року на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка відбувся випуск магістрів – філологів, викладачів та журналістів.

   Декан факультету Анатолій Висоцький звернувся до випускників з напутнім словом. Для них пролунав останній дзвоник, як колись на посвяті, коли вони переступили поріг університету, вступивши на перший курс на обрану спеціальність. А сьогодні, вже здобувши професію, з нетерпінням чекали отримання дипломів.

ukr vypusk 1

ukr vypusk 2

ukr vypusk 3

   Проректор з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб привітав випускників та вручив подяки тим, хто за час свого навчання був активним у громадській діяльності факультету та органах студентського самоврядування.

ukr vypusk 4a

ukr vypusk 4

До привітань долучилися студенти першого курсу Софія Ярмак та Валерія Муштенко.

ukr vypusk 5

Слово від випускників мали честь виголосити Дар’я Шерстюк та Наталія Фінічук.

ukr vypusk 6

ukr vypusk 7

    Від Олександра Семирги, голови Всеукраїнської громадської організації «Спілка Української Молоді», з якою тісно співпрацює факультет, зачитала привітання Дар’я Шерстюк. Традиційно від початку війни в Україні випускники з вдячністю усім військовим за захист і можливість навчатися збирають донати та закликають приєднатися й підтримати цю важливу справу.

   Дорогі наші випускники! Бажаємо вам успіхів у вашій професійній діяльності, впевненості, життєвої енергії та нових перемог!

ukr vypusk 8

ukr vypusk 9

Більше фото на сторінці у фейсбуці - https://www.facebook.com/udu.dragomanova/posts/pfbid02Yt7gixs9CpLL8cPEydebShaez4APZSpAFZfYiF75twxZo8vj829V1f7zrBJU5caNl?locale=uk_UA

Пресслужба університету