Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Випуск магістрів факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського та Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики

Випуск магістрів факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського та Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики

19 січня 2024 року в університеті урочисто вручили дипломи випускникам-магістрам факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського та Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики.

Аби привітати випускників, до блакитної зали центрального корпусу університету завітали ректор університету Віктор Андрущенко, проректори Володимир Лавриненко, Григорій Торбін, Ростислав Драпушко, відомий етносоціолог, член-кореспондент Національної академії наук України, Надзвичайний та Повноважний Посол України Володимир Євтух, декан факультету мистецтв Василь Федоришин, директор Інституту Сергій Русаков, а також ті, хто був найближче протягом усіх років навчання – викладачі, наукові керівники, куратори та батьки.

 

vypusk mytci 1

vypusk mytci 2

vypusk mytci 3

   Сотні вітань, щасливих усмішок та вдячності за отримані знання – викладачам, за підтримку – батькам та можливість здобувати освіту і жити у вільній країні – Збройним Силам України.

    Ректор університету Віктор Андрущенко звернувся до випускників зі словами: «Сьогодні у нас є два фронти: перший – там, де наші хлопці і дівчати боронять землю від російського загарбника, другий – інтелектуальний, ідеологічний, який забезпечуватимете ви – наші випускники – і митці, і філософи, що несуть у світ слово і музику».

vypusk mytci 4

   Цього дня відбувся випуск і студентів-іноземців, що здобували фах на факультеті мистецтв. А ті з них, хто не зміг бути на заході особисто, долучилися онлайн і пройнялися духом та атмосферою урочистостей.

vypusk mytci 5

   Вітаємо наших вихованців та від щирого серця побажати творчої наснаги, здійснення найзаповітніших мрій, успіхів у професійній діяльності та високого кар’єрного зростання!

vypusk mytci 6

vypusk mytci 7

vypusk mytci 8

vypusk mytci 9

Більше фото -  https://www.facebook.com/udu.dragomanova/posts/pfbid08KUHWPFJ48TcRSQTW1SDuYruk4PCzrA3kzGnrPRhC43rcDabvjpHnsof6Mb8YiAql

Пресслужба університету