Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення / З Новим роком!

З Новим роком!

   Дорогі драгоманівці! Новий 2024 рік вже майже на порозі. У кожного з нас є свої мрії та сподівання на нього. Та понад усе всі ми прагнемо ПЕРЕМОГИ та МИРУ нашій Україні.

   Вже десятий рік триває війна… Попри всі виклики ми не втратили віри й мужності, стали ще міцнішими. Усвідомлюючи, що насправді нашою найголовнішою цінністю є СВОБОДА, ми виборюємо її щодня, віддаючи за неї наші життя.

   Ми пишається нашою великою нацією, вдячні нашим закордонним партнерам за їх співпрацю та підтримку, а найбільше – Збройним Силам України – звичайним хлопцям і дівчатам, завдяки яким можемо відзначати свята в Україні, на рідній землі, мати можливість щоранку прокидатися зі сподіванням на світле та щасливе майбутнє нашої країни.

  Тож хочу побажати усім нам міцного здоров'я, безмежного щастя, благополуччя у домі та Божого благословення. Нехай у новому році у наших домівках панує тепло та затишок, кожен день приносить нові досягнення, а мрії здійснюються!

   Шановні студенти, викладачі та співробітники університету, вітаю вас з Новим роком! Єднаймося, підтримуємо наших захисників і спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу!

z novym rokom 2024

Завжди Ваш

ректор Віктор Андрущенко