Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення / ЄВРОКОМІСІЯ АНОНСУВАЛА НОВІ КОНКУРСИ ЕРАЗМУС+ НА 2024 РІК

ЄВРОКОМІСІЯ АНОНСУВАЛА НОВІ КОНКУРСИ ЕРАЗМУС+ НА 2024 РІК

    28 листопада 2023 року Єврокомісія оголосила про нові конкурси Програми Еразмус+ на 2024 рік — Annual Work Programme 2024. Наступного року Еразмус+ продовжить забезпечувати можливості для обмінів на навчання і практику, стажування й викладання, створення проєктів транскордонного співробітництва у сферах освіти, професійного розвитку, молоді та спорту.

Загалом для участі українських організацій, які працюють у сферах освіти, молоді та спорту, відкрито 35 конкурсів. 

Конкурси за кожним окремим напрямом оголосять разом із формами реєстрації на порталах ЄС за покликаннями: FTOP (ЕАСЕА) та Erasmus+ and ESC (NA).

Також відбудеться низка онлайн-заходів, на яких детальніше розкажуть про відкриті можливості та умови конкурсів:

Заходи організовує Генеральний директорат Європейської комісії з питань освіти, молоді та спорту, Європейське агентство з питань освіти і культури та Національний Еразмус+ офіс в Україні у співпраці з Представництвом ЄС в Україні, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України й іншими партнерами.

Довідково:

ЕРАЗМУС+ — це Програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту. Вона спрямована на підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної й академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти і партнерства співпраці у сферах освіти, молоді та спорту

Джерело: https://mon.gov.ua/ua/news/yevrokomisiya-anonsuvala-novi-konkursi-erazmus-na-2024-rik