Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Півфінал Ліги факультетів 2023

Півфінал Ліги факультетів 2023

   28 листопада 2023 року шалена енергетика студентського запалу наповнила Блакитну залу центрального корпусу університету. Студенти першого курсу подарували міріади емоцій на півфіналі Ліги факультетів 2023 з темою виступу «Студенти сьогодення».

   До півфіналу увійшли команди факультетів спеціальної та інклюзивної освіти, технології та дизайну, психології, природничий, педагогічний, історичний факультети та Інститут філософії та освітньої політики.

 

   liga fac pivfinal 1

liga fac pivfinal 2

liga fac pivfinal 3

liga fac pivfinal 4

liga fac pivfinal 5

liga fac pivfinal 6

liga fac pivfinal 7

   У складі журі, який мав обрати ті, команди, що матимуть можливість поборотися за Кубок ректора у фіналі (а обрати цьогоріч було ой як не просто!), увійшли проректор з міжнародних відносин Володимир Лавриненко, керівниця Центру гуманітарної та молодіжної політики Таміла Новіцька, голова Студентського парламенту Дар’я Жукова та голова Студентського парламенту Інституту соціології та соціальної роботи Еліна Репік.

   Неперевершені виступи команд, шалена підтримка від студентів факультетів, овації у залі, що ні на хвилину не стихали, – таким закарбується у пам’яті півфінал дебюту першокурсників.

liga fac pivfinal 8]liga fac pivfinal 9

   І хоч вибір був надто нелегкий, та все ж журі обрали найкращих серед найкращих, і у фіналі у середу 6 грудня на сцені виступатимуть команди факультету спеціальної та інклюзивної, педагогічного, природничого та історичного факультетів, а також Інституту філософії та освітньої політики.

   Тож чекаємо з нетерпінням ФІНАЛУ Ліги факультетів 2023!

Пресслужба університету