Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / До Міжнародного дня студентів відзначено найкращих та найактивніших представників студентської молоді університету!

До Міжнародного дня студентів відзначено найкращих та найактивніших представників студентської молоді університету!

    17 листопада 2023 року, у Міжнародний день студентів, ректорат Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація відзначили найкращих і найактивніших представників студентської молоді університету.

   На зустріч зі студентами завітали ректор університету, академік Віктор Андрущенко, проректор з наукової роботи Григорій Торбін, очільниця Центру гуманітарної та молодіжної політики Таміла Новіцька, декани факультетів Тарас Олефіренко та Ірина Маркусь, Голова первинно профспілкової організації студентів та аспірантів Станіслав Цибін, голова Студентського парламенту Дарʼя Жукова. Шевченківську адміністрацію представляли: т.в.о. голови адміністрації Олександр Поповцев, заступник керівника апарату Євгеній Данілов, начальник відділу внутрішньої політики Ірина Головатенко, голова Громадської ради Павло Білоножко.

 

stud vit 1

Студентська спільнота була нагороджена грамотою за активну участь у житті університету. Вдалося також обговорити важливі питання, які турбують молодь в часи війни та намітити спільні проєкти. Підтримка студентства, зокрема проєктів студенстького самоврядування, активна взаємодія органів влади та молоді на місцевому рівні є нині надзвичайно актуальними для розвитку міста, вироблення нових ідей та стратегій, розробки програм та заходів, формування активної життєвої позиції молоді.

stud vit 2

stud vit 3

stud vit 4

Пишаємося здобутками і перемогами наших студентів! Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

Пресслужба університету