Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Підписано Меморандум про співпрацю з Офісом Ради Європи в Україні

Підписано Меморандум про співпрацю з Офісом Ради Європи в Україні

   17 листопада 2023 року ректор Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко та голова Офісу Ради Європи в Україні Мачей Янчак підписали Меморандум про співпрацю.

  Це сприятиме підвищенню ефективності університетської освіти щодо системи Європейських стандартів прав людини. Згідно угоди передбачено впровадження в освітні програми курсів Програми Ради Європи HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів).

 

      HELP – Європейська програма з навчання у сфері прав людини для представників юридичних професій – підтримує держав-членів Ради Європи в імплементації Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ) на національному рівні. Програма реалізується шляхом підвищення потенціалу суддів, адвокатів та прокурорів у всіх 47 державах-членах у застосуванні ЄКПЛ в їхній повсякденній роботі.  Вона спрямована саме на надання високоякісних і індивідуалізованих інструментів навчання для всіх європейських юристів. Детальніше про HELP https://www.coe.int/uk/web/help-country/about-help

memorandum rada 1

memorandum rada 2

 

Пресслужба університету