Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Підписано Меморандум про співпрацю з Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика

Підписано Меморандум про співпрацю з Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика

   11 травня 2023 року відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова та Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика.

  Підписали документ ректор університету Віктор Андрущенко та перший проректор миколаївського вишу Гордій Бєлов.

memorandum mykolaiv 1

  Співробітництво двох закладів вищої освіти відбуватиметься у напрямку вдосконалення та підвищення якості вищої освіти, включаючи міжнародні освітні та наукові проєкти, спільну діяльність у сфері грантових програм, стажування викладачів, здійснення спільної діяльності у сфері студентського самоврядування, проведення спільних заходів (семінарів, тренінгів, лекцій, конференцій тощо) та з питань розробки професійного стандарту «Фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб», обмін науковим досвідом між професорсько-викладацьким складом, створення спільних студентських програм та ін.

memorandum mykolaiv 3

memorandum mykolaiv 2

   Освіта – та галузь держави, яка має розвиватися за будь-яких умов, тому що саме вона формує наше майбутнє. Це чудово розуміють ті, хто задіяний у цій сфері, а особливо заклади вищої освіти. Миколаїв сьогодні перебуває на передовій в обороні півдня нашої країни, тож підтримка і співпраця є важливими для обох закладів.

Пресслужба університету