Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Оголошення / Календар заходів для абітурієнтів 2023 від Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики: дізнайтеся про спеціальності філософії, культурології, релігієзнавства та освітньої політики

Календар заходів для абітурієнтів 2023 від Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики: дізнайтеся про спеціальності філософії, культурології, релігієзнавства та освітньої політики

Шановні абітурієнти! Запрошуємо вас на Дні відкритих дверей Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики УДУ імені Михайла Драгоманова!

У вас є можливість познайомитись з викладачами, студентами та випускниками, побачити аудиторії, ознайомитися зі змістом програм, дізнатися про можливості кар'єри в галузях філософії, культурології, релігієзнавства та освітньої політики.

Приєднуйтесь до нас на заходах в межах Днів відкритих дверей!

Кафедра філософії

(033 Філософія, ОР Бакалавр, ОР Магістр)

25-26 квітня 2023 р.

Запрошуємо абітурієнтів та всіх, хто цікавиться філософією, відвідати заходи, заплановані кафедрою філософії, що відбудуться в межах Днів відкритих дверей

  1. Зустріч з учнями 11-х класів школи № 306 І - ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва. 14 квітня 2023 року, 9:25 - 10:10. Формат зустрічі online. Покликання: https://us05web.zoom.us/j/4623908823?pwd=UjUrMHhtUGZaNmZZMXNRVmlySDlIdz09
  2. 25 квітня о 14.00 відбудеться творча зустріч з головною редакторкою видавництва «Віхола», авторкою книг «Чути українською», «Бачити українською» – Ольгою Дубчак. Формат проведення та деталі зустрічі уточнюються зі спікеркою.
  3. 26 квітня 0 14.00 – зустріч із випускниками-філософами, студентами та потенційними абітурієнтами з питання обміну досвідом щодо кар’єрного шляху. В межах зустрічі відбудеться дискусія: «Топ soft skills, які прокачує «філософський» та які цінуються на ринку праці».
  4. Онлайн-зустріч з д.філос.н., професором, головним редактором журналу «Sententiae» (входить до наукометричної бази Scopus) Олегом Хомою. Тема: Роль філософії в житті сучасного інтелектуала, або Чому варто йти на філософський факультет? Орієнтовний час проведення: 25/26 квітня. Формат та точний час уточнюються зі спікером. Запрошуються абітурієнти, студенти ОР Бакалавр та всі охочі.

В рамках запропонованих заходів відвідувачі матимуть змогу познайомитись з викладачами, випускниками та здобувачами освіти, зануритись в атмосферу спілкування та інтелектуальних дискусій, та дізнатися все, що їх цікавить про навчання за спеціальністю «Філософія».

 

Кафедра богослов’я та релігієзнавства

(031 Релігієзнавство, ОР Магістр)

Запрошуємо взяти участь у відкритій лекції до Дня відкритих дверей на тему «Роль релігієзнавців в державно-церковних відносинах», що відбудеться 27 квітня 2023 року об 11.00 за покликанням :

https://us05web.zoom.us/j/86522281618?pwd=MG51NE1JSi92Zk5ZL0Y5NkN6bE1jQT09

Під час заходу абітурієнти зможуть познайомитись з актуальними на сьогодні напрямами діяльності дипломованих релігієзнавців, такими, як адміністративна та експертна діяльність в регулюванні та модерації державно-церковних відносин.

На лекції викладачі кафедри богослов'я та релігієзнавства розкажуть про залученість у дослідження актуальних процесів, що відбуваються у релігійному житті сучасної України, поділяться досвідом участі викладачів та випускників кафедри в політичній та громадській діяльності, а учасники зустрічі отримають змогу ближче познайомитися з магістерською програмою «Релігія та сучасні суспільні процеси» та отримати відповіді на всі питання щодо опанування цієї спеціальності.

 

Кафедра філософської антропології, філософії культури та культурології

(034 Культурологія, ОР Бакалавр, ОР Магістр)

Запрошуємо взяти участь у зустрічі з абітурієнтами, що буде присвячена презентації спеціальності «Культурологія» Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики 29-го квітня 2023 року о 12 год.

Зустріч проходитиме в онлайн-форматі за покликанням: meet.google.com/wnj-omcw-xfs

Під час заходу ви зможете дізнатись усе, що вас цікавить про культурологію, особливості навчання за цією спеціальністю та сфери реалізації фахівця у цій галузі; познайомляться з тими, хто вже успішно працює у галузі культури та з відомими випускниками.

В межах заходу відбудеться профорієнтаційне тестування «Чи підходить мені професія культуролога?», у підсумку якого будуть вручені сертифікати та запрошення на навчання.

 

Кафедра соціальної філософії, філософії освіти та освітньої політики

(011 Освітні, педагогічні науки ОПП «Освітня політика» ОР Магістр)

Запрошуємо усіх, хто цікавиться соціальною філософією, філософією освіти та освітньою політикою, а також тих, хто хотів би більше дізнатися про ці науки і про дослідження актуальних процесів, що відбуваються у сфері освіти, долучитись до заходів кафедри.

11 травня 2023 р. відбудеться онлайн ІV Міжнародна науково-практична конференція «Концептуальні, методологічні та практичні проблеми соціальної філософії, філософії освіти та освітньої політики»

В межах конференції заплановано проведення онлайн-зустрічі викладачів кафедри соціальної філософії, філософії освіти та освітньої політики з абітурієнтами спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки ОПП «Освітня політика» ОР Магістр.

Зустріч відбудеться 11 травня о 14:10 за покликанням: https://meet.google.com/yvn-skja-auc

 

Цікавить ФІЛОСОФІЯ, КУЛЬТУРОЛОГІЯ, РЕЛІГІЄЗНАВСТВО, ОСВІТНЯ ПОЛІТИКА? Приєднуйтесь до інституту в соцмережах Facebook та Instagram і залишайтесь завжди в курсі подій.

DVD filosof

Навчально-науковий інститут філософії та освітньої політики