Позиція: index-slider
Стиль: none outline

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Позиція: events
Стиль: xhtml outline
Головна / Новини / Події / Проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію "ЄДНІСТЬ ПРАВОСЛАВНИХ ЯК ОБ`ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ СОЦІОГУМАНІТАРИСТИКИ»

Проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію "ЄДНІСТЬ ПРАВОСЛАВНИХ ЯК ОБ`ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ СОЦІОГУМАНІТАРИСТИКИ»

   22 березня 2023 року історичний факультет спільно з кафедрою богослів'я та релігієзнавства ННІ філософії та освітньої політики у партнерстві з Київською православною богословською академією провели Всеукраїнську науково-практичну конференцію "ЄДНІСТЬ ПРАВОСЛАВНИХ ЯК ОБ`ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ СОЦІОГУМАНІТАРИСТИКИ».

konf relig 1   З привітальним словом виступив в.о. ректора УДУ імені Михайла Драгоманова, проф. Григорій Торбін, який передав вітання від ректора, академіка Віктора Андрущенка та підкреслив актуальність означеної теми.

konf relig 6

   Отець Михайло Омелян зачитав вітання від предстоятеля Православної Церкви України, Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

   Модератором заходу виступила в.о.декана історичного факультету проф. Тетяна Мелещенко.

   Учасники конференції обговорювали наукову та освітню площину як вагомі чинники розв'язання питань, розглянули різні аспекти заявленої проблематики, зокрема історичний, юридичний, соціальний, культурний, філософський, ціннісний тощо.

   Ініціатор конференції доктор філософських наук, професор, завідувачу кафедри богослов’я та релігієзнавства Віктор Бондаренко окреслив основні напрямки дослідження питання об'єднання православних у соціогуманітаристиці.

   Всі спікери та учасники звертали увагу на питання толерантності в обговоренні й розв'язанні релігійних проблем.

konf relig 3

konf relig 4

konf relig 5

                    konf relig 7        konf relig 8

konf relig 9

konf relig 2

Історичний факультет

Позиція: header-search
Стиль: none outline