Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Тримаємо культурний фронт!

Тримаємо культурний фронт!

   Вокальне тріо «Жоржини», серед яких і наша студентка факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Ліза Чухліб, нещодавно відвідали програму «Ранок вдома», де розповідали про свою діяльність, найближчі творчі плани та концерти в підтримку ЗСУ.

   У складі тріо виступають також учениця 11 класу Шевченківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради Аня Клименко та студентка факультету комп’ютерних наук та технологій Київського національного авіаційного університету Аліна Клименко. Діяльність колективу розпочалась саме під час повномасштабного вторгнення, коли дівчата зрозуміли, що своїми голосами зможуть допомагати збирати кошти на необхідні речі для військових.

   Ліза є засновницею цього гурту. Дівчата переконані, що спільними зусиллями Україна переможе: «Ми хочемо й надалі поширювати українську культуру, українську пісню. Це те, що близьке нам, що супроводжує нас протягом всього нашого життя. І ми будемо тримати культурний фронт. Ми не дозволимо програти цю війну. Зараз всі ми творимо історію, і ми хочемо бути її частинкою. Українська пісня – це ми».

Переглянути відео зустрічі >>>

Zhorzhyny

Пресслужба університету