Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Відзначення 90-річчя Івана Тихоновича Горбачука

Відзначення 90-річчя Івана Тихоновича Горбачука

18 січня 2023 року в університеті розпочала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізики, математики, інформатики та методики їх навчання», присвячена 90-річчю від дня народження кандидата фізико-математичних наук, професора Горбачука Івана Тихоновича.

 

Іван Тихонович для нашого університету – людина-легенда, що своєю працелюбністю та заповзятістю є прикладом для всієї університетської молоді. Пройшовши шлях від лаборанта (інженера) до завідувача кафедри, закарбував на сторінках університетської історії надзвичайні спогади, надрукував сотні наукових робіт та підготував десятки здібних учнів.

В. Андрущенко, в.о. ректора УДУ імені М.П. Драгоманова, у вітальному слові наголосив на тій турботі й опіці, яку повсякчас проявляє Іван Горбачук до колективу і не тільки, як голова трудового колективу та профспілки викладачів.  А ще надзвичайна чуйність, порядність, патріотичність, любов до української мови, яку він прищеплює всім, з ким спілкується і працює. 

   Зібралися й учні, аби привітати свого Вчителя, який у свій час у житті кожного відіграв вагому роль: когось підтримав, комусь допоміг, навчив, показав на власному прикладі. Згадували цікаві лекції,  наукове спілкування, спільні миті разом…

   Конференція продовжить свою роботу 19 та 20 січня, а увесь Драгомановський колектив щиро вітає ювіляра та бажає міцного здоров’я, ласки – від Бога, добра – від людей на многії і благії літа.

Пресслужба університету