З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Представники кафедри ЮНЕСКО з наукової освіти УДУ імені Михайла Драгоманова – учасники щорічної конференції Європейської мережі центрів та музеїв науки Ecsite2023

Представники кафедри ЮНЕСКО з наукової освіти УДУ імені Михайла Драгоманова – учасники щорічної конференції Європейської мережі центрів та музеїв науки Ecsite2023

   З 15 по 17 червня делегація кафедри ЮНЕСКО з наукової освіти Українського державного університет імені Михайла Драгоманова брала активну участь у роботі щорічної конференції Європейської мережі центрів та музеїв науки Ecsite2023 (м. Валетта, Мальта).

   Участь кафедри у заході реалізується завдяки нашому стратегічному партнеру – Малій академії наук України, яка є членом цієї авторитетної організації.

   Україну від кафедри представили координатор кафедри, президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, викладачі кафедри Денис Свириденко та Василь Дунець, а також студенти магістерської програми «Наукова освіта та наукова комунікація» Марія Дуброва та Анна Макарова.

Malta 1

    Поки викладачі брали участь у розвитку академічного партнерства із учасниками, розвивали домовленості щодо підтримки українських центрів та музеїв науки у воєнний час, студенти проходили тренінги “Критичні зміни через мистецтво та науку”, “Нейрорізноманіття в науковій комунікації”, “Організаційний дизайн наукових центрів ” від європейських експертів у сфері наукової комунікації.

Malta 2

   Також в межах заходу була проведена окрема панель, присвячена проблемам розвитку наукової освіти та наукових центрів в Україні в умовах воєнного стану, у якій із доповідями виступили викладачі та студенти кафедри ЮНЕСКО з наукової освіти університету.

Malta 3

Malta 4

Кафедра ЮНЕСКО з наукової освіти