З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Підписано меморандум про співробітництво з Благодійним фондом «Змінимо життя на краще»: посилюємо нашу співпрацю у волонтерській діяльності

Підписано меморандум про співробітництво з Благодійним фондом «Змінимо життя на краще»: посилюємо нашу співпрацю у волонтерській діяльності

  31 травня 2023 року під час засідання Вченої ради університету було підписано меморандум про співпрацю з Благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЗМІНИМО НАШІ ЖИТТЯ», яку представляв її керівник Роман Сергієнко та його заступниця Вероніка Кучеровська.

  Власне, самому підписанню передувала активна залученість студентів УДУ імені Михайла Драгоманова від жовтня 2022 року до волонтерської діяльності в сфері освіти. Вони безпосередньо працювали з дітьми, навчаючи їх з 21 предмету шкільної програми, а ще діти отримували послуги логопедів та психологів.

  Своє вступне слово Роман Миколайович розпочав зі слова «ДЯКУЮ», адресуючи його насамперед студентам, які відгукнулися на клич про допомогу й з повною самовідданістю працювали з дітьми, які вимушено виїхали закордон чи залишились у рідній країні, проте знайшли прихисток у більш безпечному місці та всіх, хто цього потребував у зв’язку з війною. Подякував він і викладачам та керівництву університету, за якісну професійну підготовку студентства та виховану у них активну громадянську позицію.

  Ректор університету Віктор Андрущенко підкреслив, що університет здійснює підготовку за багатьма спеціальностями та готовий до співпраці на будь-якому рівні та в будь-якому напрямі задля розвитку української освіти та підтримки у важку хвилину всього українського суспільства.

blagodijnist 1

blagodijnist 2

  На завершення голова Фонду Роман Сергієнко вручив подяки ректору університету Віктору Андрущенку, а також деканам природничого факультету Ганні Турчиновій та декану факультету математики, інформатики та фізики Миколі Працьовитому за сприяння в розвитку освіти, благодійності та волонтерства. Студенти саме цих двох факультетів одними з перших відгукнулися та були найактивнішими у своїй діяльності.

  Особливу подяку пан Роман висловив керівниці Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Тамілі Новіцькій.

blagodijnist 3

blagodijnist 4

blagodijnist 5

  У серпні стартує нова освітня програма для дітей, тож сподіваємося, що підписана угода сприятиме її розширенню, поглибленню й покращенню.

Пресслужба університету