З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / Факультет мистецтв провів до свого 60-річчя концерт «І на оновленій землі...»

Факультет мистецтв провів до свого 60-річчя концерт «І на оновленій землі...»

   З нагоди відзначення 60-річчя факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського (декан – Василь Федоришин) 19 березня 2023 року в Національному музеї Тараса Шевченка в межах фестивалю «Березневий Шевченко» відбувся концерт «І на оновленій землі...».

  На заході педагогічний факультет (декан – Тарас Олефіренко) представив фрагменти експозиції «Моя історія війни... Війна очима студентської молоді», присвяченої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Це історії студентської молоді, закарбовані у пам'яті та візуалізовані за допомогою слова й художніх засобів мистецтва.

  koncert 1

koncert 2

   До величного слова Кобзаря, його відомого у всьому світі «Заповіту», у виконанні Героя України, лауреата Шевченківської премії, професора факультету мистецтв Анатолія Паламаренка; лауреата Шевченківської премії, соліста національної опери України, професора Сергія Магери; автора пісні «Молюся», аспіранта факультету мистецтв, соліста Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України Даниїла Клягіна, долучилась уся творча молодь факультету.

koncert 3

koncert 4

  Окрему вдячність висловлюємо директору Національного музею Тараса Шевченка Дмитру Стусу та Вірі Літовчук за ту атмосферу, яку вони створили для студентів-артистів та глядачів.

Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського