З Днем Конституції України!

Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / Події / «Нові горизонти соціальної роботи»: обговорення візії майбутнього соціальної сфери у Всесвітній день соціальної роботи

«Нові горизонти соціальної роботи»: обговорення візії майбутнього соціальної сфери у Всесвітній день соціальної роботи

  Доцентка кафедри соціальної освіти та соціальної роботи, членкиня Ради молодих вчених УДУ імені Михайла Драгоманова Дар'я Бибик у Всесвітній день соціальної роботи долучилася до обговорення «Нових горизонтів соціальної роботи», організоване Міністерством соціальної політики України в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

   Мета заходу – пошук нових шляхів розв'язання найактуальніших соціальних проблем та розширення можливостей соціальної роботи на шляху відбудови країни.

   Було презентовано пріоритетні напрямки соціальної політики та нову стратегію розвитку соціальної роботи, пошук механізмів підтримки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, новий алгоритм надання соціальних послуг в об'єднаних територіальних громадах та розширення мережі недержавних надавачів соціальних послуг. Це відкриє нові перспективи для здійснення підготовки майбутніх фахівців соціальної сфери, які братимуть участь у розбудові майбутнього соціальної роботи та повоєнного відновлення країни!

soc robota

Пресслужба університету