Ми єдині і сильні! Ми переможемо!

Історія університету

Абітурієнтам

Головна / Новини / КУЛЬТУРОЛОГІЯ В УКРАЇНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ДРАГОМАНОВА: ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ САМЕ НАС?

КУЛЬТУРОЛОГІЯ В УКРАЇНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ДРАГОМАНОВА: ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ САМЕ НАС?

    Шукаєте сучасну освітню програму з культурології в Україні? Вибір культурології в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова – це ваш крок до успішної кар’єри та актуального розуміння сфери культури. У 2024 році оголошується 20-й набір на спеціальність "Культурологія". Дізнайтесь переваги навчання на бакалавраті та магістратурі в УДУ імені Михайла Драгоманова на спеціальності, яка готує майбутніх менеджерів культурних проєктів, арткураторів, журналістів, теоретиків культури, аналітиків у гуманітарній сфері та ін. 

 kult 1

Досвід та сучасні методики 


З 2005 року ми займаємося підготовкою фахівців з культурології, сформувавши високоякісний підхід до навчання здобувачів освіти. Український державний університет імені Михайла Драгоманова  та кафедра філософської антропології, філософії культури та культурології – провідний осередок культурології в Україні, що підтверджується високими досягненнями наших випускників, які успішно працевлаштовуються, а наші сьогоднішні студенти здобувають академічні стипендії та стипендії Президента України

 

Висококваліфіковані викладачі: теоретики та практики


Наші викладачі – визнані експерти, які поєднують теоретичні знання з практичним досвідом. Вони допоможуть вам опанувати необхідні компетенції, щоб стати успішним культурологом. Обираючи Навчально-науковий інститут філософії та освітньої політики, ви отримуєте можливість навчатись у найкращих професіоналів у сфері культурології. 

 kult 2

 

Вмотивоване та амбітне коло студентів


Наші студенти та студентки – талановиті та амбітні молоді люди, які прагнуть розвиватися та досягати нових вершин. Ви зможете навчатися у колі однодумців, що сприяє досягненню високих результатів. Станьте частиною нашої спільноти та розвивайте свої здібності разом з найкращими. Занурення у справжнє студентське життя починається з перших днів, адже маємо активне студентське самоврядування та власну студентську газету.  

 kult 3

Спільнота випускників культурології


Наші випускникипрацюють у провідних культурних інституціях України та світу. Вони є активними учасниками та учасницями культурного життя та підтримують один одного. Для цього у 2024 році ми заснували Асоціацію культурологів України, яка допомагає проведенню працевлаштуванню та першим професійним крокам. 

 kult 4

Унікальні можливості для розвитку у сфері культурології


Ми пропонуємо нашим студентам найкращі можливості для професійного розвитку: участь у міжнародних конференціях (СловеніяЧехія), практику у провідних культурних інституціях (Український інститут книги, Український культурний фонд, Національний музей народної архітектури та побуту України, Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький арсенал», Будинок кіно), доступ до сучасних досліджень, активну міжнародну співпрацю. Це допомагає здобувати не тільки теоретичні знання, але й цінний практичний досвід. Крім того, ми видаємо власний журнал "Культурологічний альманах", що дає змогу першими дізнаватись про нові культурологічні концепції.

 kult 5

Вступ 2024: сучасні гуманітарні спеціальності

Запрошуємо на навчання на бакалаврат культурологіїмагістратуру культурології, аспірантуру. Пропонуємо навчання на денній формі, заочній формі та на денній формі з можливістю оформлення індивідуального графіка. Також запрошуємо ознайомитись зі спеціальностями "Філософія", "Релігієзнавство", "Реклама та зв'язки з громадськістю", "Освітня політика".  

Навчання на бакалавраті денної форми здійснюється в аудиторіях з дотриманням безпекових вимог, навчання на магістратурі денної форми - дистанційно, навчання на заочній формі бакалаврату та магістратури – дистанційно. Детальніше про найбільш поширені запитання абітурієнтів про навчання в спеціальному огляді від приймальної комісії

 

Культурологія: пріоритет № 1 

 
Обравши культурологію в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова, ви робите крок до успішної кар'єри у сфері культури та мистецтва. Долучайтеся до нашої дружньої спільноти культурологів та ставайте частиною історії культурного розвитку України!

  

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО КУЛЬТУРОЛОГІЮ 

 Навчально-науковий інститут філософії та освітньої політики