Вас цікавить світ креативних індустрій? Хочете стати професіоналом у сфері реклами та зв'язків з громадськістю? Спеціальність "Реклама та зв'язки з громадськістю" (061 Журналістика) в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова — це ваш шлях до успіху! Наш університет пропонує освітню програму, яка поєднує в собі сучасні методи навчанняпрактичні навички та міждисциплінарний підхід. Ви здобудете знання, які допоможуть вам стати експертом у сфері реклами та PR, навчитеся аналізувати ринкові тенденції, розробляти ефективні рекламні кампанії та створювати стратегії зв'язків з громадськістю.

 

  Якщо Ви цікавитесь різноманітними релігійними традиціями, їхнім впливом на суспільство та культуру, особливістю державно-церковних відносин, тоді спеціальність "031 Релігієзнавство" в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова саме для вас! Дізнайтесь більше про бакалаврат, магістратуру та аспірантуру однієї з найбільш цікавих спеціальностей Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики.

     Протягом тижня з 15 по 19 травня 2023 року делегація нашого університету у складі 7 професорів проходили стажування по програмі “ERASMUS+” на базі університету Анкари (Турецька Республіка).

    Шукаєте сучасну освітню програму з культурології в Україні? Вибір культурології в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова – це ваш крок до успішної кар’єри та актуального розуміння сфери культури. У 2024 році оголошується 20-й набір на спеціальність "Культурологія". Дізнайтесь переваги навчання на бакалавраті та магістратурі в УДУ імені Михайла Драгоманова на спеціальності, яка готує майбутніх менеджерів культурних проєктів, арткураторів, журналістів, теоретиків культури, аналітиків у гуманітарній сфері та ін. 

Від 1 липня 2024 року почався важливий етап вступної кампанії – реєстрація електронних кабінетів.

Для подання заяв в електронній формі вступник реєструє особистий електронний кабінет в ЄДЕБО за покликанням  https://vstup.edbo.gov.ua/

 

  28 червня щорічно відзначаємо День Конституції України, вшановуючи наш головний закон країни, який гарантує права та свободи українців, визначає шлях нашої країни як демократичної держави.

 

  Сьогодні ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією - захищаємо рідну землю. Ми захищаємо її і на полі бою, і кожен своєю щоденною працею, бо у кожного з нас свій фронт.

 

  Українці обов'язково матимуть щасливе й безпечне майбутнє у вільній мирній Україні. Спільними зусиллями наближаємо перемогу.

 

   У межах міжнародного франко-українського театрального проєкту «Ми, Європа, бенкет народів» між компанією ACTOPUS, компанією Roland Auzet, Кампусом Кондорсе та Народним студентським театром «Вавилон» Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбудеться прем'єра нової вистави.

25, 26 травня 2024 року о 18:00 вистава відбудеться у Києві (Центр художньої та технічної творчості «Печерськ», вхід вільний) та 6 червня 2024 року в Парижі (театр Конкорд). Цей захід стане потужним європейським криком, зверненням до світу у виконанні молодих акторів та акторок.

Дочірні категорії

Сторінка 1 із 42