Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Прем'єрний показ вистави «Сумний янгол»

Прем'єрний показ вистави «Сумний янгол»

28 березня 2024 року в актовому залі УДУ імені Михайла Драгоманова відбувся прем'єрний показ вистави «Сумний янгол» за однойменною п'єсою Олега Гончарова. Актори чесно виконали свої ролі, а сюжет, хоч болючий і гострий, проте щиро відображає почуття та думки, які кожного разу вриваються у серце.

Режисерка-постановниця – Ірина Савченко. Режисерка, звукорежисерка – Альона Шашко. Ролі і виконавці: Оксана – Іванна Руденко; Максим – Дмитро Афанасьєв. Хореографія: Уляна Захарко, Владислав Майдюк. Помічник режисера: Євген Прасоленко.

«Сумний янгол» – це не просто вистава, а глибока драматична історія, яка піднімає важливі питання про війну, кохання, мораль та справедливість, і надає можливість кожному глядачеві замислитися над своїм ставленням до цих аспектів життя. Враження від вистави складаються з багатьох елементів. Кожен персонаж має свою історію, що викликає багато питань та думок у глядачів.

sumnuj jangol 1

   Актори вдало передали енергію та глибину емоцій своїх персонажів на сцені, виражаючи силу відчуттів, які спонукають кричати, згадувати та руйнувати на війні, де кожне рішення та почуття набуває великої сили. Адже, коли ти на війні, то сприймаєш своє перебування як роботу. Важку, небезпечну, але життєво необхідну. І не так тобі, як тим, хто за твоєю спиною. Коли ти на війні, цю роботу робити простіше, якщо є хтось, у чию стійкість і надійність ти віриш.

sumnuj jangol 2

   Протягом вистави розглядаєш різні питання: «Як поєднати в собі любов і ненависть, силу і слабкість, тендітність і непохитність? Жити у часі і просторі війни. Поодинці чи разом? Хтось знає, як народжується Кохання? Що потрібно для нього? Спокій? Краса? Тиша? Гармонія? А якщо все це нищить війна? Тоді що робити Коханню? І що робити з Коханням?».

   Вистава «Сумний янгол» – це про відповіді та орієнтири. Це про наш з вами світ, який існує тільки завдяки Любові, Відданості, Честі, Відповідальності. Це про наших небесних янголів, які нас захищають.

sumnuj jangol 3

  Кожного разу виходячи на сцену, ми завдячуємо нашим бойовим котикам, які боронять нас і нашу безпеку великою ціною. Вистава «Сумний янгол» допомогла зібрати 6 420 гривень на потреби підрозділу Дмитра Мацюка та Lina Molodaya, яка зараз опікується ремонтом авто для декількох бригад.

  Дуже вдячні за ваші донати. Цього б не сталося без відданого глядача. Актори та режисери театру міцно обіймають за підтримку, особливо в цей період війни. Театр «Вавилон» висловлює свою любов до глядачів і закликає вірити, незважаючи на усі труднощі!

Текст Богдани Барабаш,

Фото Юлії Герасимчук