Головна / НОВИНИ / Події / Новини / Події / Запрошуємо до участі в Міжнародному геополітичному конкурсі

Запрошуємо до участі в Міжнародному геополітичному конкурсі

   Відділ міжнародного співробітництва інформує, що студентів та аспірантів нашого університету було запрошено взяти участь у щорічному Міжнародному геополітичному конкурсі. Цього року він проводиться вже всьоме.

   Метою заходу є пошук найкращих та найамбітніших студентів у галузі геополітики та надання їм можливості інтегруватися, дискутувати та познайомитися з науковцями та іншими кращими студентами, а також нагородження їх почесними званнями та цінними призами.

 

   Конкурс проводиться польською та англійською мовами.

    Більше інформації можна знайти на сайті: https://ptg.edu.pl/competition/

   Кожен, хто бажає взяти участь у цьому заході, повинен надіслати Аплікаційну форму до 1 березня. Всім іноземним учасникам не потрібно сплачувати організаційний внесок, однак університет покриває всі витрати, пов'язані з проїздом та проживанням, якщо студенти пройдуть кваліфікацію для участі у фінальних іграх у грудні цього року.

 Усі запити, а також усі заявки слід надсилати безпосередньо на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або координатору конкурсу – доктору Пьотру Вільчинському Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

      У разі виникнення будь-яких додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся безпосередньо на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

olimpiada

Відділ міжнародного співробітництва